6 komentarzy

  1. Ola
    10 grudnia, 2020 @ 8:08 am

    Uwielbiam takie gołąbki, nawet bardziej niż klasyczne z zawijaniem 🙂

    Reply

  2. Aneta
    16 grudnia, 2020 @ 7:55 pm

    Uwielbiam te gołąbki. od kąt je poznałam to przestałam robic tradycyjne.

    Reply

  3. Michalina
    4 stycznia, 2021 @ 6:13 pm

    Moje dzieci uwielbiają tradycyjne gołąbki, dlatego często je przyrządzam. Gołąbków bez zawijania jeszcze nie próbowaliśmy, ale wydają się łatwiejsze i szybsze do zrobienia. Dania zapiekane sprawdzają się w moim domu, więc myślę, że i takie gołąbki wszystkim by zasmakowały. Koniecznie muszę wypróbować przepis 🙂

    Reply

  4. ewa
    21 stycznia, 2021 @ 11:35 pm

    Świetne rozwiązanie. Muszę poczynić odpowiednie zakupy.

    Reply

  5. Monika
    16 lipca, 2021 @ 7:59 pm

    Czy gołąbki piecze Pani pod przykryciem?
    I jeszcze tak zapytam, bo nigdy nie mogę dobrze wymierzyć tej soli i pieprzu 🙁 Np na 1 kg mięsa, to tak mniej więcej (na oko) ile trzeba sypnąć, żeby było takie akuratne? :))

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      19 lipca, 2021 @ 7:43 am

      Ja zawsze takie dwie konkretne szczypty, nie mierzyłam. Musi być czuć sól.
      Gołąbki bez przykrycia, układamy w naczyniu i do pieca 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *