3 komentarze

  1. AnnaS
    12 sierpnia, 2020 @ 11:27 am

    Mm prawie zapachniało 🙂

    Reply

  2. Natalia
    19 sierpnia, 2020 @ 5:34 pm

    Jak to się stało, że u mnie mozarella zniknęła, a sosu tylko trochę na patelni? Przez to kurczak wyszedł suchy. Poza tym smaczne, ale chyba lepiej zamarynować dzień wcześniej by smak był intensywniejszy. Dałam sporo przypraw, ale jednak co postoi w lodówce to później lepiej przyjemnie smak przypraw.

    Reply

  3. Silico
    22 sierpnia, 2020 @ 12:05 pm

    Moja rodzina uwielbia kurczaka w różnych wersjach, dlatego często testuje nowe przepisy. Kurczaka Caprese przygotowywałam niedawno i wszystkim bardzo smakował. Ja zamarynowałam sobie mięso dzień wcześniej, by wydobyć jeszcze bardziej intensywny i wyrazisty smak. Dużą zaletą jest czas przygotowania 🙂 Kurczak w takiej wersji na pewno będzie częstym gościem w moim domu 🙂

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *