4 komentarze

  1. Kinga
    7 kwietnia, 2020 @ 7:32 am

    Czy mogę te chleb zrobić z świeżych drożdży ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      7 kwietnia, 2020 @ 7:47 am

      Tak. Można.
      25 g rozpuszczamy w wodzie z listy składników.

      Reply

  2. Anna
    5 maja, 2020 @ 2:55 pm

    Po wyjeciu z lodowki to ciasto jest bardzo wilgotne, tak ma być? Czy powinnam dodać jeszcze dużo mąki aby nie było wilgotne?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      5 maja, 2020 @ 3:03 pm

      Ono jest Takie wilgotne. Trochę mąki trzeba użyć przy formowaniu, ale tylko tyle, aby dało się z ciastem pracować. Wszystko będzie w porządku:)

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *