11 komentarzy

  1. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:10 am

    Pani Kasiu, litr przecieru pomidorowego czy litr koncentratu? 🙂
    Z góry dziękuję za odpowiedź.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:11 am

      Koncentrat 🙂 Wybieramy oczywiście ten dobry jakościowo.
      Pozdrawiam,

      Reply

  2. Anonimowy
    11 lipca, 2017 @ 12:04 pm

    Pani Kasiu, litr przecieru pomidorowego czy litr koncentratu? 🙂
    Z góry dziękuję za odpowiedź.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      11 lipca, 2017 @ 2:02 pm

      Koncentrat 🙂 Wybieramy oczywiście ten dobry jakościowo.
      Pozdrawiam,

      Reply

  3. Monika
    22 sierpnia, 2018 @ 9:47 pm

    Robiłam w ubiegłym roku… narzeczonemu tak posmakował, że w tym roku muszę zrobić podwójną porcję! Skuszę się na wypróbowanie również czegoś innego na zimę z Pani przepisów 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      23 sierpnia, 2018 @ 9:25 am

      Bardzo się cieszę, że posmakował:)
      Dobrego dnia 🙂

      Reply

  4. Ebe
    12 lipca, 2019 @ 7:24 am

    Ile litrów gotowego sosu wychodzi?

    Reply

    • Frelka
      18 sierpnia, 2020 @ 10:16 pm

      Myślałam, ze już się nie pozbędę tej cukinii. Wyrosły nam jakieś mutanty, mąż już nie może patrzeć na to warzywo, zaczęłam wiec robić ten sos na zimę. Robiłam w kilku turach w Thermomixie, smak ocenimy zimą

      Reply

  5. Małgosia
    19 sierpnia, 2020 @ 9:24 pm

    Cukinie wazymy przed ubraniem czy po pobraniu i wydrazeniu. Dziekuje za odpoeiedz

    Reply

  6. Malina
    8 września, 2020 @ 10:28 am

    Sos jest PRZEPYSZNY! Jednak dodałam tylko 1 szklankę octu i więcej jedną łyżeczkę ziół prowansalskich Lubię kosztować podczas gotowania 🙂 Dziekuje!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      9 września, 2020 @ 10:17 pm

      Bardzo sie cieszę, ze przypadł do gustu 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *