11 komentarzy

  1. Ola
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Mniam 🙂 Tylko tyle mogę powiedzieć, brzmi pysznie!

    Reply

  2. Ola
    Lipiec 21, 2016 @ 12:31 pm

    Mniam 🙂 Tylko tyle mogę powiedzieć, brzmi pysznie!

    Reply

  3. Amatorka domowej kuchni
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Uwielbiam fasolkę szparagową w słoikach 🙂 Robię podobnie, tylko zamiast ogórków dodaję czerwoną paprykę. Takie sałatki wychodzą rewelacyjne, można je wykorzystać jako dodatek do obiadu, mięs z grilla czy podjadać prosto ze słoika. Zresztą, mając własne warzywa trzeba eksperymentować i wykazać się kreatywnością, pozdrawiam : )

    Reply

  4. Amatorka domowej kuchni
    Lipiec 21, 2016 @ 5:26 pm

    Uwielbiam fasolkę szparagową w słoikach 🙂 Robię podobnie, tylko zamiast ogórków dodaję czerwoną paprykę. Takie sałatki wychodzą rewelacyjne, można je wykorzystać jako dodatek do obiadu, mięs z grilla czy podjadać prosto ze słoika. Zresztą, mając własne warzywa trzeba eksperymentować i wykazać się kreatywnością, pozdrawiam : )

    Reply

  5. KarolinaSnowarska
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Koniecznie muszę wypróbować!
    Pozdrawiam
    Zapraszam do mnie http://ogrodekzaoknem.blogspot.com/

    Reply

  6. KarolinaSnowarska
    Sierpień 15, 2016 @ 11:09 pm

    Koniecznie muszę wypróbować!
    Pozdrawiam
    Zapraszam do mnie http://ogrodekzaoknem.blogspot.com/

    Reply

  7. KASKAK
    Lipiec 18, 2018 @ 11:33 am

    Pani Kasiu, 500 ml koncentratu czy przecieru? Tak tylko chce sobie doprecyzować….. 😊

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 18, 2018 @ 11:55 am

      Koncentratu 🙂

      Reply

  8. ewat
    Lipiec 19, 2018 @ 11:52 am

    Robiłam ja rok temu. Owszem wyszła pyszna ale bardzo szybko sfermentowala w słoikach i całość poszła do kosza. Nie doczekała zimy…

    Reply

  9. Monika
    Sierpień 29, 2018 @ 3:16 pm

    Ze względu że uwielbiam fasolkę a w tym roku obrodziła zacnie zrobiłam dosć dużo słokiów, niestety wszystko wylądowało w koszu po prostu sfermentowała. Robie drugą partie… Zobaczymy z jakim skutkiem

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Sierpień 29, 2018 @ 4:25 pm

      Moniko, nie wiem, co Ci powiedzieć. Można trochę wydłużyć czas gotowania. Moja super w piwnicy się trzymała. Nawet ostatnio wyjęłam jakiś zagubiony słoiczek i była dobra po dwóch latach. Jest ocet, jest cukier – wszystko powinno się ładnie zakonserowac. Warto zostawić słoiki w wodzie do wystygnięcia.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *