12 komentarzy

  1. Ola
    17 kwietnia, 2018 @ 9:59 am

    Mniam 🙂 Tylko tyle mogę powiedzieć, brzmi pysznie!

    Reply

  2. Ola
    21 lipca, 2016 @ 12:31 pm

    Mniam 🙂 Tylko tyle mogę powiedzieć, brzmi pysznie!

    Reply

  3. Amatorka domowej kuchni
    17 kwietnia, 2018 @ 9:59 am

    Uwielbiam fasolkę szparagową w słoikach 🙂 Robię podobnie, tylko zamiast ogórków dodaję czerwoną paprykę. Takie sałatki wychodzą rewelacyjne, można je wykorzystać jako dodatek do obiadu, mięs z grilla czy podjadać prosto ze słoika. Zresztą, mając własne warzywa trzeba eksperymentować i wykazać się kreatywnością, pozdrawiam : )

    Reply

  4. Amatorka domowej kuchni
    21 lipca, 2016 @ 5:26 pm

    Uwielbiam fasolkę szparagową w słoikach 🙂 Robię podobnie, tylko zamiast ogórków dodaję czerwoną paprykę. Takie sałatki wychodzą rewelacyjne, można je wykorzystać jako dodatek do obiadu, mięs z grilla czy podjadać prosto ze słoika. Zresztą, mając własne warzywa trzeba eksperymentować i wykazać się kreatywnością, pozdrawiam : )

    Reply

  5. KarolinaSnowarska
    17 kwietnia, 2018 @ 9:59 am

    Koniecznie muszę wypróbować!
    Pozdrawiam
    Zapraszam do mnie http://ogrodekzaoknem.blogspot.com/

    Reply

  6. KarolinaSnowarska
    15 sierpnia, 2016 @ 11:09 pm

    Koniecznie muszę wypróbować!
    Pozdrawiam
    Zapraszam do mnie http://ogrodekzaoknem.blogspot.com/

    Reply

  7. KASKAK
    18 lipca, 2018 @ 11:33 am

    Pani Kasiu, 500 ml koncentratu czy przecieru? Tak tylko chce sobie doprecyzować….. ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      18 lipca, 2018 @ 11:55 am

      Koncentratu 🙂

      Reply

  8. ewat
    19 lipca, 2018 @ 11:52 am

    Robiłam ja rok temu. Owszem wyszła pyszna ale bardzo szybko sfermentowala w słoikach i całość poszła do kosza. Nie doczekała zimy…

    Reply

  9. Monika
    29 sierpnia, 2018 @ 3:16 pm

    Ze względu że uwielbiam fasolkę a w tym roku obrodziła zacnie zrobiłam dosć dużo słokiów, niestety wszystko wylądowało w koszu po prostu sfermentowała. Robie drugą partie… Zobaczymy z jakim skutkiem

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      29 sierpnia, 2018 @ 4:25 pm

      Moniko, nie wiem, co Ci powiedzieć. Można trochę wydłużyć czas gotowania. Moja super w piwnicy się trzymała. Nawet ostatnio wyjęłam jakiś zagubiony słoiczek i była dobra po dwóch latach. Jest ocet, jest cukier – wszystko powinno się ładnie zakonserowac. Warto zostawić słoiki w wodzie do wystygnięcia.

      Reply

  10. Sylwia
    30 lipca, 2019 @ 12:03 pm

    I ja również dzisiaj robię według tego przepisu. Tylko zamiast ogórków daje czerwoną paprykę. Tylko zastanawiam się czy nie lepiej zalać tego zagotowaną zalewą.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *