26 komentarzy

  1. Magdalena Kuchaja
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:18 am

    bardzo fajny przepis na sos uniwersalny 🙂

    Reply

  2. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:18 am

    Zdjęcia tak śliczne, że cukinia której nie lubię aż smacznie wygąda 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 12:21 pm

      Dziękuję 🙂 Staram się by właśnie tak wyglądały 🙂

      Reply

  3. Magdalena Kuchaja
    Wrzesień 3, 2015 @ 10:00 am

    bardzo fajny przepis na sos uniwersalny 🙂

    Reply

  4. Anonimowy
    Wrzesień 3, 2015 @ 11:31 am

    Zdjęcia tak śliczne, że cukinia której nie lubię aż smacznie wygąda 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Wrzesień 3, 2015 @ 1:02 pm

      Dziękuję 🙂 Staram się by właśnie tak wyglądały 🙂

      Reply

  5. Paulina Cyrulik
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:20 pm

    ile słoiczków wychodzi z takiej porcji? 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 12:21 pm

      Wyszło mi 5 słoików – 0,9 l plus jeden mały 0,4, no więc ogólnie 5 litrów sosu 🙂 Dopiszę w poście.

      Reply

    • Dorota
      Sierpień 12, 2019 @ 1:15 pm

      Kiedy dodać kukurydzę? Może być świeża kukurydza czy z puszki? Świeżą napewno trzeba byłoby dodać wcześniej?

      Reply

      • Katarzyna Rzepecka
        Sierpień 19, 2019 @ 6:33 am

        Tak, świeża musi się ugotować.

        Reply

  6. Paulina Cyrulik
    Wrzesień 4, 2015 @ 1:53 pm

    ile słoiczków wychodzi z takiej porcji? 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Wrzesień 4, 2015 @ 2:31 pm

      Wyszło mi 5 słoików – 0,9 l plus jeden mały 0,4, no więc ogólnie 5 litrów sosu 🙂 Dopiszę w poście.

      Reply

  7. Joanna Bochniarz
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:18 am

    mam wątpliwości, czy cukinia się nie "rozciapie", wydaje mi się, że paprykę należałoby dodać razem z cukinią. Cukinia jest delikatna, szybko się rozgotowuje.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:19 am

      Sos nie jest całkowicie rozgotowany, ale można sobie zmieniać kolejność wg uznania 🙂

      Reply

  8. Joanna Bochniarz
    Lipiec 26, 2016 @ 6:44 am

    mam wątpliwości, czy cukinia się nie "rozciapie", wydaje mi się, że paprykę należałoby dodać razem z cukinią. Cukinia jest delikatna, szybko się rozgotowuje.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 26, 2016 @ 9:40 am

      Sos nie jest całkowicie rozgotowany, ale można sobie zmieniać kolejność wg uznania 🙂

      Reply

  9. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:18 am

    Z trzech średnich cukini nie będzie trzech kilogramów

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:19 am

      1 cukinia powinna mieć około 1,5 kg. W każdym razie mogą mieć nawet różne wielkości, ważne by waga była zbliżona tym 3 kg po obraniu i wydrazeniu.

      Reply

  10. Anonimowy
    Sierpień 14, 2016 @ 11:26 am

    Z trzech średnich cukini nie będzie trzech kilogramów

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Sierpień 14, 2016 @ 12:18 pm

      1 cukinia powinna mieć około 1,5 kg. W każdym razie mogą mieć nawet różne wielkości, ważne by waga była zbliżona tym 3 kg po obraniu i wydrazeniu.

      Reply

  11. Marta R
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:18 am

    A kukurydzę kiedy należy dodać?

    Reply

  12. Marta R
    Sierpień 28, 2017 @ 9:46 am

    A kukurydzę kiedy należy dodać?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.