10 komentarzy

  1. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:18 am

    Zrobiłam ta surówkę, pyszna, znikala jeszcze przed wlozeniem do słoików, dzięki za przepis

    Reply

  2. Anonimowy
    25 sierpnia, 2015 @ 3:14 pm

    Zrobiłam ta surówkę, pyszna, znikala jeszcze przed wlozeniem do słoików, dzięki za przepis

    Reply

  3. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 12:20 pm

    Jezeli chce pasteryzować w piekarniku jak dlugo i w ilu stopniach ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 12:21 pm

      Nigdy nie pasteryzowalam w piekarniku tej salatki. Ale wg książkowej receptury takie przetwory, które mają niskie stezenie octu powinno się pasteryzowac przez 25 do 30 minut (większy słoik dluzej) w temperaturze 130 stopni. czas pasteryzacji liczymy od momentu osiągnięcia 130 stopni.

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 12:21 pm

      Nigdy nie pasteryzowalam w piekarniku tej salatki. Ale wg książkowej receptury takie przetwory, które mają niskie stezenie octu powinno się pasteryzowac przez 25 do 30 minut (większy słoik dluzej) w temperaturze 130 stopni. czas pasteryzacji liczymy od momentu osiągnięcia 130 stopni.

      Reply

  4. Anonimowy
    9 sierpnia, 2016 @ 7:38 pm

    Jezeli chce pasteryzować w piekarniku jak dlugo i w ilu stopniach ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      10 sierpnia, 2016 @ 7:03 am

      Nigdy nie pasteryzowalam w piekarniku tej salatki. Ale wg książkowej receptury takie przetwory, które mają niskie stezenie octu powinno się pasteryzowac przez 25 do 30 minut (większy słoik dluzej) w temperaturze 130 stopni. czas pasteryzacji liczymy od momentu osiągnięcia 130 stopni.

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      10 sierpnia, 2016 @ 7:06 am

      Nigdy nie pasteryzowalam w piekarniku tej salatki. Ale wg książkowej receptury takie przetwory, które mają niskie stezenie octu powinno się pasteryzowac przez 25 do 30 minut (większy słoik dluzej) w temperaturze 130 stopni. czas pasteryzacji liczymy od momentu osiągnięcia 130 stopni.

      Reply

  5. Gosia
    2 sierpnia, 2019 @ 9:26 pm

    Mam pytanie czy 30 minut od momentu zagotowania czy postawienia na ogień ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      2 sierpnia, 2019 @ 9:41 pm

      Od momentu zagotowania.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *