14 komentarzy

  1. Ervisha
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:53 am

    Pięknie wygląda 🙂

    Reply

  2. Unknown
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:53 am

    A śmietana jaka? I kiedy ja dodać bo chyba nie widzę w przepisie

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 9:56 am

      Śmietanę dodajemy do kruchego ciasta. Jest w opisie zaznaczona informacja ☺ A sama śmietana może być 18 lub 12 – Bez znaczenia, ważne, by była gęsta.

      Reply

  3. Ervisha
    Marzec 15, 2018 @ 9:27 am

    Pięknie wygląda 🙂

    Reply

  4. Unknown
    Marzec 15, 2018 @ 12:05 pm

    A śmietana jaka? I kiedy ja dodać bo chyba nie widzę w przepisie

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 15, 2018 @ 12:33 pm

      Śmietanę dodajemy do kruchego ciasta. Jest w opisie zaznaczona informacja ☺ A sama śmietana może być 18 lub 12 – Bez znaczenia, ważne, by była gęsta.

      Reply

  5. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:53 am

    A co z mąką,jest podana w skladnikach a nie ma w wykonaniu ?

    Reply

  6. Anonimowy
    Marzec 15, 2018 @ 8:02 pm

    A co z mąką,jest podana w skladnikach a nie ma w wykonaniu ?

    Reply

  7. Anna Maciejewska
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:53 am

    Rewelacyjna propozycja. Coś dla mnie, bo mi zawsze serniki z całymi jajkami siadają. Dziękuję Kasiu za przepis 🙂

    Reply

  8. Anna Maciejewska
    Marzec 21, 2018 @ 7:51 am

    Rewelacyjna propozycja. Coś dla mnie, bo mi zawsze serniki z całymi jajkami siadają. Dziękuję Kasiu za przepis 🙂

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *