15 komentarzy

  1. Ervisha
    17 kwietnia, 2018 @ 9:53 am

    Pięknie wygląda 🙂

    Reply

  2. Unknown
    17 kwietnia, 2018 @ 9:53 am

    A śmietana jaka? I kiedy ja dodać bo chyba nie widzę w przepisie

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 9:56 am

      Śmietanę dodajemy do kruchego ciasta. Jest w opisie zaznaczona informacja ☺ A sama śmietana może być 18 lub 12 – Bez znaczenia, ważne, by była gęsta.

      Reply

  3. Ervisha
    15 marca, 2018 @ 9:27 am

    Pięknie wygląda 🙂

    Reply

  4. Unknown
    15 marca, 2018 @ 12:05 pm

    A śmietana jaka? I kiedy ja dodać bo chyba nie widzę w przepisie

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      15 marca, 2018 @ 12:33 pm

      Śmietanę dodajemy do kruchego ciasta. Jest w opisie zaznaczona informacja ☺ A sama śmietana może być 18 lub 12 – Bez znaczenia, ważne, by była gęsta.

      Reply

  5. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 9:53 am

    A co z mąką,jest podana w skladnikach a nie ma w wykonaniu ?

    Reply

  6. Anonimowy
    15 marca, 2018 @ 8:02 pm

    A co z mąką,jest podana w skladnikach a nie ma w wykonaniu ?

    Reply

  7. Anna Maciejewska
    17 kwietnia, 2018 @ 9:53 am

    Rewelacyjna propozycja. Coś dla mnie, bo mi zawsze serniki z całymi jajkami siadają. Dziękuję Kasiu za przepis 🙂

    Reply

  8. Anna Maciejewska
    21 marca, 2018 @ 7:51 am

    Rewelacyjna propozycja. Coś dla mnie, bo mi zawsze serniki z całymi jajkami siadają. Dziękuję Kasiu za przepis 🙂

    Reply

  9. Sotera
    18 listopada, 2019 @ 2:01 pm

    Zrobiłam to ciasto. Jest smaczne i polecam lecz mam pewne zastrzeżenia. Dodałam kisiel wiśniowy-40g(bez cukru) i piana wyszła sina(daleka od koloru czerwonego), a liczyłam, że będzie chociaż różowa. Tu na zdjęciu piana jest wysoka. U mnie pomimo ubicia piany na sztywno i na cieście piana przed włożeniem do pieca, również była sztywna i było jej dużo to po upieczeniu niestety u mnie była niższa. Kolor sera (kupiłam w wiaderku biały,naturalny) też nie wyszedł taki żółty jak na zdjęciu. Wszystko robiłam zgodnie z przepisem. Jedynie do sera dodałam rodzynki. Ciasto w smaku było o.k. ale jednak rozczarowały mnie te kolory.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *