3 komentarze

  1. Milena - One Cellar Door
    17 kwietnia, 2018 @ 11:53 am

    Ajj, jak ja uwielbiam cytrynowe babki. Sama ich nigdy nie piekę, no ale smak ten kocham. 😀 U mnie w domu babka cytrynowa jest zawsze na Wielkanoc, więc już jej się nie mogę doczekać. A ten przepis z chęcią wypróbuję już po świętach, bo w domu jest tyle kucharek, że na Wielkanoc ktoś inny ją piecze. 🙂

    Reply

  2. Milena - One Cellar Door
    27 marca, 2018 @ 1:50 pm

    Ajj, jak ja uwielbiam cytrynowe babki. Sama ich nigdy nie piekę, no ale smak ten kocham. 😀 U mnie w domu babka cytrynowa jest zawsze na Wielkanoc, więc już jej się nie mogę doczekać. A ten przepis z chęcią wypróbuję już po świętach, bo w domu jest tyle kucharek, że na Wielkanoc ktoś inny ją piecze. 🙂

    Reply

  3. Dana
    31 marca, 2021 @ 4:19 pm

    ta babka to zupełnie bez tłuszczu? ani oleju, ani margaryny?
    zachęca tytuł, że zawsze wychodzi, ale może to jakieś niedopatrzenie?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *