3 komentarze

  1. Milena - One Cellar Door
    17 kwietnia, 2018 @ 11:53 am

    Ajj, jak ja uwielbiam cytrynowe babki. Sama ich nigdy nie piekę, no ale smak ten kocham. 😀 U mnie w domu babka cytrynowa jest zawsze na Wielkanoc, więc już jej się nie mogę doczekać. A ten przepis z chęcią wypróbuję już po świętach, bo w domu jest tyle kucharek, że na Wielkanoc ktoś inny ją piecze. 🙂

    Reply

  2. Milena - One Cellar Door
    27 marca, 2018 @ 1:50 pm

    Ajj, jak ja uwielbiam cytrynowe babki. Sama ich nigdy nie piekę, no ale smak ten kocham. 😀 U mnie w domu babka cytrynowa jest zawsze na Wielkanoc, więc już jej się nie mogę doczekać. A ten przepis z chęcią wypróbuję już po świętach, bo w domu jest tyle kucharek, że na Wielkanoc ktoś inny ją piecze. 🙂

    Reply

  3. Dana
    31 marca, 2021 @ 4:19 pm

    ta babka to zupełnie bez tłuszczu? ani oleju, ani margaryny?
    zachęca tytuł, że zawsze wychodzi, ale może to jakieś niedopatrzenie?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *