6 komentarzy

  1. Wiktoria
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Wow, niesamowity pomysł ;D Dawno pomidorowej na ruszt nie zarzuciłam, chyba to już czas 😀

    Reply

  2. Wiktoria
    Sierpień 25, 2017 @ 3:50 pm

    Wow, niesamowity pomysł ;D Dawno pomidorowej na ruszt nie zarzuciłam, chyba to już czas 😀

    Reply

  3. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    ten dodatek oleju powoduje przyswajanie wit.A przez organizm,w pomidorach jest jej mnóstwo…

    Reply

  4. Anonimowy
    Wrzesień 2, 2017 @ 8:58 am

    ten dodatek oleju powoduje przyswajanie wit.A przez organizm,w pomidorach jest jej mnóstwo…

    Reply

  5. Marta
    Lipiec 24, 2018 @ 1:04 am

    Super przepis! Mam tylko pytanie… jaka oliwe trzeba dodac? Oliva z oliwek tloczona na zimno czy zwykly olej? Po pasteryzacji trzeba postawic sloiki do gory dnem, czy zostawic w garnku do ostygniecia?
    Dziekuje i pozdrawam!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 24, 2018 @ 7:30 am

      Może być nawet olej. Chodzi o to, żeby tłuszczem zabezpieczyć pomidory przez zepsuciem i pomóc witaminkom pozostać na swoim miejscu. Po pateryzacji można je wyjąć i postawić do góry dnem. To w zupełności wystarczy.
      Pozdrawiam!

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *