23 komentarze

  1. Żaneta
    17 kwietnia, 2018 @ 10:00 am

    Wow, wygląda super! Muszę nie długo takie sobie przyrządzić, bo aż ślinka cieknie! Dziękuje za świetny przepis.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:04 am

      Zanetko, w takim razie smacznego 🙂 Dziękuję za odwiedziny.

      Reply

  2. Żaneta
    16 czerwca, 2017 @ 11:52 am

    Wow, wygląda super! Muszę nie długo takie sobie przyrządzić, bo aż ślinka cieknie! Dziękuje za świetny przepis.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      16 czerwca, 2017 @ 4:28 pm

      Zanetko, w takim razie smacznego 🙂 Dziękuję za odwiedziny.

      Reply

  3. Majka
    17 kwietnia, 2018 @ 10:00 am

    O tak, świetny przepis. Idealny na niedzielny obiad 😜 Na pewno wypróbuję!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 12:01 pm

      Polecam 🙂
      Mam nadzieję, że będzie smakować!
      Pozdrawiam ciepło 🙂

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 12:01 pm

      Bardzo się cieszę, że przepis przypadł do gustu ☺
      Pozdrawiam.

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 12:01 pm

      Bardzo się cieszę, że przepis przypadł do gustu ☺
      Pozdrawiam.

      Reply

  4. Majka
    16 czerwca, 2017 @ 6:49 pm

    O tak, świetny przepis. Idealny na niedzielny obiad ? Na pewno wypróbuję!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      16 czerwca, 2017 @ 10:13 pm

      Polecam 🙂
      Mam nadzieję, że będzie smakować!
      Pozdrawiam ciepło 🙂

      Reply

    • Majka
      25 czerwca, 2017 @ 3:30 pm

      Posmakowało! Idealnie kruche, perfekcyjne. Taka postac karkówki bardzo mi odpowiada 🙂 Pozdrawiam

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      25 czerwca, 2017 @ 6:13 pm

      Bardzo się cieszę, że przepis przypadł do gustu ☺
      Pozdrawiam.

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      25 czerwca, 2017 @ 6:13 pm

      Bardzo się cieszę, że przepis przypadł do gustu ☺
      Pozdrawiam.

      Reply

  5. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:00 am

    Właśnie robię. Jestem bardzo ciekawa smaku.
    Pozdrawiam.
    Barbara

    Reply

  6. Anonimowy
    22 czerwca, 2017 @ 4:21 pm

    Właśnie robię. Jestem bardzo ciekawa smaku.
    Pozdrawiam.
    Barbara

    Reply

  7. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:00 am

    Witam. Kapustę cala szatkujemy i to co nam zostanie po faszerowaniu jemy jako dodatek do mięsa? Czy po prostu od razu nie kroić calej kapusty i reszte później wykorzystać?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:05 am

      Wedle uznania 🙂 ja skroilam całą, ale można też spokojnie zostawić sobie na inny obiad. Pozdrawiam.

      Reply

  8. Anonimowy
    29 czerwca, 2017 @ 9:41 am

    Witam. Kapustę cala szatkujemy i to co nam zostanie po faszerowaniu jemy jako dodatek do mięsa? Czy po prostu od razu nie kroić calej kapusty i reszte później wykorzystać?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      29 czerwca, 2017 @ 10:08 am

      Wedle uznania 🙂 ja skroilam całą, ale można też spokojnie zostawić sobie na inny obiad. Pozdrawiam.

      Reply

  9. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:00 am

    Rozumiem iż teraz można zrobić z młodej kapusty a później jak już nie będzie młodej to można robić czy tylko z młodą kapustą smakuje tak świetnie?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:01 am

      Gdy nie będzie młodej kapusty to warto sięgnąć po włoską 🙂

      Reply

  10. Anonimowy
    2 lipca, 2017 @ 10:31 am

    Rozumiem iż teraz można zrobić z młodej kapusty a później jak już nie będzie młodej to można robić czy tylko z młodą kapustą smakuje tak świetnie?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      2 lipca, 2017 @ 11:46 am

      Gdy nie będzie młodej kapusty to warto sięgnąć po włoską 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *