10 komentarzy

  1. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Dziękuję za przepis ; ) bardzo fajny pomysł na lżejszą wersję faworków. Zamieniłam zwykłą mąkę na mąkę orkiszową, bo taką akurat miałam pod ręką. Zdrowe, bez cukru i jak dla mnie pyszne.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:08 am

      Dziękuję za opinię. Cieszę się, że przepis przypadł do gustu 🙂

      Reply

  2. Anonimowy
    Luty 9, 2017 @ 2:28 pm

    Dziękuję za przepis ; ) bardzo fajny pomysł na lżejszą wersję faworków. Zamieniłam zwykłą mąkę na mąkę orkiszową, bo taką akurat miałam pod ręką. Zdrowe, bez cukru i jak dla mnie pyszne.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 9, 2017 @ 6:02 pm

      Dziękuję za opinię. Cieszę się, że przepis przypadł do gustu 🙂

      Reply

  3. dietykieta
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    ooo tak 🙂 faworki to jest to ! tylko jak tu nie łamać diety… 😀 chyba się nie da 😀

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

      Te pieczone, nie tylko faworki Ale i pączki to zawsze mniejsze zło. Chociaż… jeden pączek w tlusty czwartek na podtrzymanie tradycji zawsze zostaje wybaczony 🙂

      Reply

  4. dietykieta
    Luty 20, 2017 @ 11:35 am

    ooo tak 🙂 faworki to jest to ! tylko jak tu nie łamać diety… 😀 chyba się nie da 😀

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 20, 2017 @ 1:59 pm

      Te pieczone, nie tylko faworki Ale i pączki to zawsze mniejsze zło. Chociaż… jeden pączek w tlusty czwartek na podtrzymanie tradycji zawsze zostaje wybaczony 🙂

      Reply

  5. Anonimowy
    Luty 20, 2017 @ 1:14 pm

    W jakiej temperaturze piekłaś te faworki?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *