8 komentarzy

  1. Aguś kulinarnie
    17 kwietnia, 2018 @ 10:06 am

    Jeśli smakuje tak,jak wygląda,to mnie nią kupiłaś:)))

    Reply

  2. Aguś kulinarnie
    10 stycznia, 2017 @ 11:19 pm

    Jeśli smakuje tak,jak wygląda,to mnie nią kupiłaś:)))

    Reply

  3. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:06 am

    Ja do ciasta marchewkowego daję mąkę pełnoziarnistą jest pysznego a zawsze ciut zdrowsze. Mąż nie rozróżniał smaku. Myślisz, że do tej babki też by można dodać? Pozdrawiam.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:06 am

      Tak, powinno bez problemu wyjść. Tylko zastanawiam się nad gestoscia ciasta, czy nie potrzeba dac ciut więcej mąki. Ciasto musi być o konsystencji ciut gestszej niż naleśnikowe więc prawdopodobnie będzie trzeba dac łyżkę lub dwie łyżki mąki więcej. 🙂

      Reply

  4. Anonimowy
    11 stycznia, 2017 @ 3:51 pm

    Ja do ciasta marchewkowego daję mąkę pełnoziarnistą jest pysznego a zawsze ciut zdrowsze. Mąż nie rozróżniał smaku. Myślisz, że do tej babki też by można dodać? Pozdrawiam.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      11 stycznia, 2017 @ 4:18 pm

      Tak, powinno bez problemu wyjść. Tylko zastanawiam się nad gestoscia ciasta, czy nie potrzeba dac ciut więcej mąki. Ciasto musi być o konsystencji ciut gestszej niż naleśnikowe więc prawdopodobnie będzie trzeba dac łyżkę lub dwie łyżki mąki więcej. 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *