10 komentarzy

  1. Ola
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:05 am

    Możesz podawac odrazu przy ilości drożdży suchych-ile to będzie drożdży prawdziwych?

    Reply

  2. Ola
    Styczeń 27, 2017 @ 8:55 am

    Możesz podawac odrazu przy ilości drożdży suchych-ile to będzie drożdży prawdziwych?

    Reply

  3. Katarzyna Rzepecka
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

    Przepis jest skomponowany w oparciu o suche drożdże, by nie trzeba robić zaczynu. Jeżeli użyjemy świeżych drożdży (trzeba dac pół kostki – 50g) to wtedy trzeba robić rozczyn.

    Reply

  4. Katarzyna Rzepecka
    Styczeń 28, 2017 @ 3:30 pm

    Przepis jest skomponowany w oparciu o suche drożdże, by nie trzeba robić zaczynu. Jeżeli użyjemy świeżych drożdży (trzeba dac pół kostki – 50g) to wtedy trzeba robić rozczyn.

    Reply

  5. Julia
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

    wygląda super, a próbowałaś z inną mąką niż pszenna?

    Reply

  6. Julia
    Luty 3, 2017 @ 7:52 am

    wygląda super, a próbowałaś z inną mąką niż pszenna?

    Reply

  7. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:05 am

    Ja po wyciągnięciu chleba z piekarnika spryskuję górę wodą tak jak to robią w piekarniach. Skórka wychodzi taka chrupiąca a nie twarda.

    Reply

  8. Anonimowy
    Sierpień 19, 2017 @ 7:12 am

    Ja po wyciągnięciu chleba z piekarnika spryskuję górę wodą tak jak to robią w piekarniach. Skórka wychodzi taka chrupiąca a nie twarda.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *