4 komentarze

  1. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:13 pm

    Pochodzę z Lubelszczyzny i brakuje mi prawdziwych cebularzy, którymi zajadałam się całe lata…
    Dziękuję za przepis, na pewno go wypróbuję (do tej pory jakoś nie miałam śmiałości/odwagi do pieczenia cebularzy), ale raczej pominę ser, bo tego w tradycyjnych, lubelskich cebularzach nie ma (co oczywiście nie oznacza, że te z serem nie byłyby jeszcze smaczniejsze – po prostu szukam smaków z moich lat… wcześniejszych :))

    Reply

  2. Anonimowy
    Lipiec 21, 2016 @ 8:42 pm

    Pochodzę z Lubelszczyzny i brakuje mi prawdziwych cebularzy, którymi zajadałam się całe lata…
    Dziękuję za przepis, na pewno go wypróbuję (do tej pory jakoś nie miałam śmiałości/odwagi do pieczenia cebularzy), ale raczej pominę ser, bo tego w tradycyjnych, lubelskich cebularzach nie ma (co oczywiście nie oznacza, że te z serem nie byłyby jeszcze smaczniejsze – po prostu szukam smaków z moich lat… wcześniejszych :))

    Reply

  3. Pan z Lublina
    Grudzień 23, 2018 @ 1:41 am

    Każdy kto bredzi przy wykonaniu cebularzy o serze, śmietanie i gałce muszkatołowej powinien być publicznie chłostany na lubelskim rynku! Pizze se zrób a nie mieszasz ludziom z poza Lublina w głowie!! Wstyd!!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Grudzień 23, 2018 @ 9:12 am

      Miałam nie przepuścić tego komentarza, ale w sumie jest dość zabawny 😉 zawsze bawią mnie ludzie którzy nie potrafią łamać przepisów, upieraja się przy tradycjach. To jest moja interpretacja przepisu, i nie zamierzam jej zmieniać tylko dlatego że tradycyjnie czegoś się nie dodaje. Oryginalność jest ważna zwłaszcza w świecie blogów, kopiowanie przepisów jest karalne. Wesołych świąt:)

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *