40 komentarzy

  1. Anna Maciejewska
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Ale mi apetytu od rana narobiłaś 🙂 Zrobię w sobotę tą pizze 🙂

    Reply

  2. Anna Maciejewska
    28 stycznia, 2016 @ 8:20 am

    Ale mi apetytu od rana narobiłaś 🙂 Zrobię w sobotę tą pizze 🙂

    Reply

  3. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Prezentuje się znakomicie 🙂 Spróbuję !:)

    Reply

  4. Anonimowy
    30 stycznia, 2016 @ 6:21 pm

    Prezentuje się znakomicie 🙂 Spróbuję !:)

    Reply

  5. Tomasz Piechowicz
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Pani Kasiu, czy zwykłe drożdze też się sprawdzą? 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

      Oczywiście:) tylko trzeba zrobić rozczyn,z tymi instant jest szybciej 🙂

      Reply

  6. Tomasz Piechowicz
    1 lutego, 2016 @ 7:21 pm

    Pani Kasiu, czy zwykłe drożdze też się sprawdzą? 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      2 lutego, 2016 @ 7:36 am

      Oczywiście:) tylko trzeba zrobić rozczyn,z tymi instant jest szybciej 🙂

      Reply

  7. Gall
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Niezłe, można też użyć gotowej mieszanki ziół/przypraw: pomidory, czosnek i bazylia —>>> cosdlazdrowia.pl

    Reply

  8. Gall
    3 lutego, 2016 @ 8:46 am

    Niezłe, można też użyć gotowej mieszanki ziół/przypraw: pomidory, czosnek i bazylia —>>> cosdlazdrowia.pl

    Reply

  9. Dziurawy Kocioł
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Stromboli jeszcze nie jadłam, ale jestem fanką calzone 🙂
    http://www.dziurawykociol.pl

    Reply

  10. Dziurawy Kocioł
    12 lutego, 2016 @ 11:51 am

    Stromboli jeszcze nie jadłam, ale jestem fanką calzone 🙂
    http://www.dziurawykociol.pl

    Reply

  11. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Dlaczego w przepisie na ciasto jest jajko? W ciescie na pizze nie ma przeciez jajka?

    Reply

  12. Anonimowy
    23 lutego, 2016 @ 12:50 pm

    Dlaczego w przepisie na ciasto jest jajko? W ciescie na pizze nie ma przeciez jajka?

    Reply

  13. lakierowe love89
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    A jak piec bez termoobiegu? Jak dlugo i jaka temp?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

      Grzałka góra dół – około 40 minut (temperatura taka sama 175, jeżeli piekarnik gazowy to można podkręcić do 190), Jednak najlepiej patrzeć na wierzch. Pizza powinna mieć złotobrązowy kolor, musi być mocno rumiana 🙂 Pozdrawiam.

      Reply

  14. lakierowe love89
    26 lutego, 2016 @ 12:13 pm

    A jak piec bez termoobiegu? Jak dlugo i jaka temp?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      26 lutego, 2016 @ 5:45 pm

      Grzałka góra dół – około 40 minut (temperatura taka sama 175, jeżeli piekarnik gazowy to można podkręcić do 190), Jednak najlepiej patrzeć na wierzch. Pizza powinna mieć złotobrązowy kolor, musi być mocno rumiana 🙂 Pozdrawiam.

      Reply

  15. lakierowe love89
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    U mnie piecze sie niestety albi gora albo dol…niestety 🙁

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:14 am

      Rozumiem, to lepiej wlaczyc najpierw dol, a pod koniec pieczenia gdyby kolor nie byl zbyt brazowy to wlaczyc górę. 40 minut powinno wystarczyc.

      Reply

    • Anonimowy
      17 kwietnia, 2018 @ 10:14 am

      Robilam dzisiaj tą pizze z tego przepisu.Byla pyszna☺

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:14 am

      Cieszę się, że przepis przypadł go gustu.
      Pozdrawiam 🙂

      Reply

  16. lakierowe love89
    26 lutego, 2016 @ 6:39 pm

    U mnie piecze sie niestety albi gora albo dol…niestety 🙁

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      26 lutego, 2016 @ 6:57 pm

      Rozumiem, to lepiej wlaczyc najpierw dol, a pod koniec pieczenia gdyby kolor nie byl zbyt brazowy to wlaczyc górę. 40 minut powinno wystarczyc.

      Reply

    • Anonimowy
      26 lutego, 2016 @ 7:46 pm

      Robilam dzisiaj tą pizze z tego przepisu.Byla pyszna☺

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      26 lutego, 2016 @ 8:25 pm

      Cieszę się, że przepis przypadł go gustu.
      Pozdrawiam 🙂

      Reply

  17. lakierowe love89
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Dzieki za odp. A duzo ta pizza powinna w piekarniku urosnac? Wiadomo to ciasto drozdzowe wiec bywa ze kosmicznie rosnie 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:14 am

      Troszke podrasta ale nie za dużo. Nie trzeba sie tym martwic 🙂

      Reply

  18. lakierowe love89
    27 lutego, 2016 @ 6:31 am

    Dzieki za odp. A duzo ta pizza powinna w piekarniku urosnac? Wiadomo to ciasto drozdzowe wiec bywa ze kosmicznie rosnie 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      27 lutego, 2016 @ 7:43 am

      Troszke podrasta ale nie za dużo. Nie trzeba sie tym martwic 🙂

      Reply

  19. lakierowe love89
    17 kwietnia, 2018 @ 10:13 am

    Zrobilam i wyszla super pyszna 😊

    Reply

  20. lakierowe love89
    27 lutego, 2016 @ 8:37 pm

    Zrobilam i wyszla super pyszna ?

    Reply

  21. Sławomir Tomczyk
    17 kwietnia, 2018 @ 12:14 pm

    Narobiłaś smaka… robiłem coś podobnego ale z ciastem francukim i było to bardzo dobrze. A Twoje zdjęcia oddają naprawdę zbyt wiele 🙁

    Reply

  22. Sławomir Tomczyk
    12 kwietnia, 2016 @ 11:05 am

    Narobiłaś smaka… robiłem coś podobnego ale z ciastem francukim i było to bardzo dobrze. A Twoje zdjęcia oddają naprawdę zbyt wiele 🙁

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *