7 komentarzy

  1. Anonimowy
    Czerwiec 28, 2015 @ 8:26 pm

    Jaki ser proponujesz?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Czerwiec 29, 2015 @ 6:41 am

      Ja najczęściej kupuje sery z mleczarni kaliskiej w kostce. Nie wiem czy w innych województwach tez są 🙂 trzeba czytać etykiety, im mniej dodatków tym lepszy. musi być to ser gesty. Jeżeli dodamy rzadki trzeba będzie dodać więcej żelatyny. Ale smak będzie dużo mniej atrakcyjny.

      Reply

  2. Martyna i Paulina Kwiatkowskie
    Lipiec 2, 2015 @ 11:49 am

    Pyszne. A że bez pieczenia to dodatkowy plus.

    Reply

  3. Magda C.
    Lipiec 6, 2015 @ 2:03 pm

    Świetny sernik, piękny kolor 🙂

    Reply

  4. jedzzapetytem.pl
    Sierpień 28, 2015 @ 12:54 pm

    Pysznie wyglada! Ooooj, pysznie!

    Reply

  5. Ira Debaffi
    Wrzesień 5, 2016 @ 10:06 pm

    a ten jogurt na wierzchu ma być niesłodki?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Wrzesień 6, 2016 @ 7:10 am

      Jogurt naturalny – czyli niesłodki. Ale można sobie zmodyfikować ten składnik wg własnego gustu. Pozdrawiam!

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *