5 komentarzy

  1. Zuza
    Marzec 12, 2015 @ 8:20 am

    przeurocze <3

    ps. Zapraszam na konkurs! 🙂

    Reply

  2. Magda
    Marzec 12, 2015 @ 8:30 am

    jakie one piękne!

    Reply

  3. Ania - Kto ugości moich gości?
    Marzec 12, 2015 @ 2:15 pm

    Cudowne są 🙂

    Reply

  4. Anonimowy
    Marzec 19, 2016 @ 10:18 am

    piękne 🙂 mam pytanie… czy szybko się one zsychają ? Jeśli zrobię je w w Wielki Piątek będą dobre jeszcze na wielkanocne śniadanie ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 19, 2016 @ 4:13 pm

      Mysialyby byc bardzo szczelnie owiniete by nie obeschly, ale nie dam gwarancji ze beda nadal miekkie. Ciasto chalkowe niestety dosc szybko sie wysusza i zdecydowanie sa najlepsze kilka godzin po upieczeniu.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.