19 komentarzy

  1. Anonimowy
    Luty 19, 2015 @ 6:44 pm

    Trzyskładnikowe a nie trzy składnikowe. Dużo masz takich "pajacyków".

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 20, 2015 @ 7:21 am

      Dziękuje Ci za zwrócenie uwagi. Faktycznie jest to dość duży błąd i będę wdzięczna za zwrócenie mi uwagi najlepiej mailowo, jeżeli taki "pajacyk" się znów pojawi. Pozdrawiam 🙂

      Reply

    • Anonimowy
      Listopad 6, 2017 @ 8:04 pm

      to jest przepis a nie dyktando

      Reply

  2. Anonimowy
    Luty 19, 2015 @ 6:51 pm

    Thankfulness to my father who shared with me regarding this blog, this weblog is actually awesome.

    Also visit my page; brochure printing

    Reply

  3. Anonimowy
    Luty 21, 2015 @ 9:27 pm

    W jakiej temperaturze piec rogaliki? 🙂

    Reply

  4. Zakochana babeczka
    Luty 26, 2015 @ 6:33 pm

    Nutella z cytrynowym lukrem- to musi być cudowny smak! ^^
    Już mi się podoba 🙂

    Reply

  5. Morning Crimson
    Marzec 15, 2015 @ 6:58 pm

    a czy można zrobić z tego ciasto na całą blachę? zamiast zawijać, wycinać itd.? jak myślisz? i wtedy na górę coś dobrego i do piekarnika? a może dałoby się zawinąć w roladę? pozdrawiam!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 15, 2015 @ 7:34 pm

      Rolada raczej się nie zawinie po upieczeniu, zbyt kruche ciasto. Natomiast jako spod do ciasta powinno się Sprawdzić 🙂

      Reply

  6. Morning Crimson
    Marzec 15, 2015 @ 9:12 pm

    Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź! Będę próbować i dam znać, czy wyszło 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 15, 2015 @ 9:32 pm

      W takim razie trzymam kciuki i czekam na relacje 🙂 pozdrawiam cieplutko 🙂

      Reply

  7. Anonimowy
    Maj 30, 2015 @ 12:52 pm

    śmietana słodka, czy kwaśna? 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Maj 30, 2015 @ 2:06 pm

      Bez różnicy, rogaliki wyjdą i z takiej i z takiej 🙂

      Reply

    • Anonimowy
      Maj 30, 2015 @ 7:36 pm

      dziękuję 🙂

      Reply

  8. Anonimowy
    Listopad 30, 2015 @ 12:38 pm

    A margaryna zwykla czy kasia albo palma ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Listopad 30, 2015 @ 2:35 pm

      Ja zazwyczaj używam palmę do pieczenia, jednak nie sądzę by miało to większe znaczenie, każda z wymienionych się powinna sprawdzić. Pozdrawiam 🙂

      Reply

  9. Anonimowy
    Listopad 30, 2015 @ 6:54 pm

    ile wychodzi rogalików z takiej porcji

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Grudzień 1, 2015 @ 8:14 am

      Jest napisane w przepisie – 25 większych lub 50 miniaturowych.

      Reply

  10. Anonimowy
    Styczeń 28, 2016 @ 12:19 pm

    polecam zamiast śmietany użyć twarogu 🙂 ciasto jest bardziej zbite i od razu można wałkować a rogaliki wychodzą super kruchutkie 🙂

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *