2 komentarze

  1. Anonimowy
    Maj 13, 2015 @ 3:40 pm

    Jeszcze prościej to na rozgrzaną patelnie wrzucić mrożone warzywa (najlepiej je od razu posolić, pozostałe przyprawy w dowolnej chwili zależnie od własnych upodobań) i przykryć. Jak już pokrywka nabierze odpowiedniej temperatury to dorzucamy przyprawiony filet i dalej niech się dusi pod przykrywką. Do wody, która powstanie z duszenia (głównie z warzyw) wrzucamy kuskus, który ją wchłonie (choć dużo zależy od ilości tej wody). Sprawdza się także z ryżem basmatii, tylko ryż wrzucamy jak tylko lód z warzyw się roztopi, a z kuskusem lepiej poczekać na koniec gotowania.

    Reply

  2. Sylwia
    Maj 18, 2015 @ 6:40 pm

    i znów:) mój ulubiony kuskus:)

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *