7 komentarzy

  1. Smaczne Przepisy
    Luty 20, 2015 @ 9:47 am

    Takiego kurczaczka zjadłabym z ogromną przyjemnością 😉

    Reply

  2. Anonimowy
    Listopad 23, 2015 @ 10:04 am

    Jeżeli przygotuję tego kurczaka szybciej z rana a imprezę mam wieczorem to czy mogę go odgrzać w piekarniku bądź w mikrofali ??

    Reply

  3. Anonimowy
    Listopad 25, 2015 @ 7:46 am

    Jednak lepiej to zrobić w mikro czy w piekarniku aby nie stracił swojej chrupkości. ??

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Listopad 25, 2015 @ 8:14 am

      Nie używam i nie mam mikrofali, więc podgrzałabym w piekarniku na funkcji termoobieg. Dlatego też nie jestem w tanie powiedzieć jak lepiej 🙂 sądzę, że zawsze odgrzewane troszkę straci na smaku, jednak w tym przypadku nie powinno być większego problemu niezależnie od sposobu gdyż mięso było smażone w tłuszczu i jest ogólnie wilgotne w środku. Ważne by nie przesadzić z czasem podgrzewania. Dać tylko tyle czasu ile jest to konieczne.

      Reply

  4. Anonimowy
    Listopad 30, 2015 @ 2:12 pm

    Witam, mam takie małe pytanko czy można w jeden dzień ugotować kurczaka schować do lodówki a w drugi dopiero za panierować i usmażyć.?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.