6 komentarzy

  1. Anonimowy
    13 listopada, 2014 @ 6:17 pm

    Wspaniały przepis, pierożki wyszły faktycznie puchate. Dzięki!

    Reply

  2. gin
    13 listopada, 2014 @ 10:10 pm

    Ja wolę pieczone 🙂 Z takim farszem muszą smakować bosko 🙂

    Reply

  3. Anonimowy
    15 listopada, 2014 @ 5:02 pm

    Zimne masło a masło o temperaturze pokojowej to nie to samo chyba. Ale pierożki prima sort, aż ślinka leci. Chyba zrobię, ale zamiast grzybów dodam pieczarki, nie mam takiego szczęścia jak ty móc pochodzić po lesie kiedy się ma ochotę.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      15 listopada, 2014 @ 7:21 pm

      Możesz nadziać je dowolnym farszem 🙂 pieczarki będą wyśmienite z żółtym serem i do tego sos czosnkowy… mniam! 🙂

      Reply

  4. Sylwia
    20 grudnia, 2019 @ 7:34 pm

    czy mozna zamrozic gotowe juz pierogi? jezeli tak, to jak je potem odgrzewac?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *