21 komentarzy

  1. Kamil
    Listopad 18, 2014 @ 6:07 pm

    Super przepis na karkóweczkę, muszę wypróbować 🙂

    Reply

  2. ladylaura
    Listopad 18, 2014 @ 7:40 pm

    Fajna propozycja.

    Reply

  3. Anna i Elżbieta Krzyczkowskie
    Listopad 19, 2014 @ 12:40 pm

    Kocham karkówkę!! 🙂 Chyba robiona na każdy możliwy sposób musi być dobra! 🙂

    Reply

  4. Anonimowy
    Marzec 21, 2015 @ 9:53 pm

    Mięso wychodzi bardzo smaczne, ale pomimo, że kupiłam ketchup dobrej jakości to sos czuć po upieczeniu octem. Dla mnie ten zapach jest nie do przejścia. Następnym razem zrobię własny ketchup i takim zaleję mięso bo w smaku jest genialne.

    Reply

    • Wicked
      Kwiecień 22, 2017 @ 11:13 pm

      Pewnie pudliszki. To nie jest dobry ketchup. Jest drogi i popularny. Nic poza tym.

      Reply

  5. Anonimowy
    Kwiecień 15, 2015 @ 4:51 pm

    ja do sosu dodaję dla wzbogacenia smaku powidła śliwkowe – niebo w gębie

    Reply

  6. Anonimowy
    Maj 3, 2015 @ 5:30 pm

    ja do sosu ketchubowego dodaję kilka łyżek dżemu morelowego i 2 ząbki czosnku, też ciekawy smak

    Reply

  7. Anonimowy
    Czerwiec 6, 2015 @ 11:48 am

    Ja dodaje jeszcze dodatkowo pieczarki. …pycha

    Reply

  8. pannakolczykowa
    Lipiec 5, 2015 @ 7:55 pm

    chyba zaserwuję moje lubemu! banalny przepis 🙂

    Reply

  9. Anonimowy
    Lipiec 7, 2015 @ 7:36 am

    zrobione:) wyszło dobre, ale troszkę zmieniłam przepis:) najpierw na godzine do lodówki wstawiłam karkówkę w przyprawach i odrobiną oliwy – potem obsmażyłam ją na patelnik, dodałam podsmażone pieczarki i cebulę pokrojoną w piórka.dodałam ketchup i do pieca:D

    Reply

  10. Iwona Marciniak
    Lipiec 11, 2015 @ 5:43 pm

    Jakiego ketchupu pani użyła?

    Reply

  11. Katarzyna Rzepecka
    Lipiec 11, 2015 @ 6:57 pm

    Z Kotlina, pozdrawiam 🙂

    Reply

  12. aniable
    Lipiec 19, 2015 @ 8:16 pm

    Pycha! ja robię podobne mięsko tylko obsypuje plastry na noc obficie cząbrem i tymiankiem a potem dodaje po 4 łyżki keczupu i majonezu i 2 cebule i piekę i też pycha! polecam i pozdrawiam 🙂

    Reply

  13. Anonimowy
    Lipiec 20, 2015 @ 12:23 pm

    A ja użyłam polędwiczek.pokroiłam je ,podsmażyłam zalałam kethupem Pudliszki i dusiłam na małym ogniu przez godzinę. Wyszło super!

    Reply

  14. Anonimowy
    Sierpień 20, 2015 @ 5:10 pm

    Zastanawiam się czy pomidory z puszki fajnie by smakowały? zamiast keczupu

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Sierpień 21, 2015 @ 6:41 am

      Sama pomidory trzeba będzie doprawić mocniej, ale myślę że można kombinować 🙂

      Reply

  15. Anonimowy
    Styczeń 30, 2017 @ 10:56 pm

    Ja także robię z pieczarkami i cebulą zalewam to-troszkę wody dodaję przecier z 3 łyżki cukru z 3 łyżki magi

    Reply

  16. Milena Wnuk-Lipinska
    Listopad 9, 2017 @ 7:54 pm

    Jadlam to danie w zeszły weekend i muszę przyznać ze jest to świetne danie:) mam zamiar zrobić na sylwestra:)

    Reply

  17. Gośka
    Sierpień 25, 2018 @ 12:59 pm

    Super pomysł na karkówkę 🙂 wszystkim smakuje i robię już kolejny raz 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Sierpień 25, 2018 @ 2:37 pm

      Gosiu, bardzo się cieszę, zapraszam po więcej 😘

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *