8 komentarzy

  1. Anonimowy
    29 kwietnia, 2015 @ 7:40 am

    wyglądają rewelacyjnie,właśnie szukałam takiego przepisu…dziś zrobię na obiad 🙂

    Reply

  2. Insomnia.
    14 maja, 2016 @ 11:05 am

    Dziękuję za przepis! Jest świetny, a danie bardzo smaczne! Pozdrawiam 🙂

    Reply

  3. R.B
    9 listopada, 2016 @ 4:15 pm

    do tego sos pieczarkowy dla rodziców:)

    Reply

  4. Monia.P
    23 września, 2018 @ 12:03 pm

    tak szukalam ze znalazlam!! Glownie szukalam proporcji bo mam dosc sporo miesa i musze sobie dobrac wszystko 😀 Dzieki i smacznego dla kazdego! 🙂

    Reply

  5. Monia
    1 lutego, 2019 @ 8:20 am

    Też robię tak kotlety, tylko dodaje czosnek i cebulę najpierw obsmazam na patelni.

    Reply

  6. cbx
    3 września, 2019 @ 12:41 pm

    zapomniałem kupić bułkę tartą będąc w sklepie wiec znalazłem to . użyłem ryżu basmati pozostałego z wczorajszego obiadu by zagęścić masę . kotlety wyszły bardzo przyjemne. polecam !

    Reply

    • Szopen
      28 marca, 2020 @ 12:14 pm

      Cebulę chyba lepiej zeszklić wcześniej?

      Reply

      • Katarzyna Rzepecka
        29 marca, 2020 @ 10:20 pm

        nie potrzeba.

        Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *