5 komentarzy

  1. evelinan
    Marzec 15, 2014 @ 6:49 pm

    Wszystko pięknie, tylko czemu znów koncentrat? To na prawdę nie jest dobra opcja.. O ile lepiej takie danie smakuje chociażby z pomidorami z puszki, a od biedy z przecierem. Koncentrat ma kwaśny i płaski smak. Prawdziwe pomidory- jego głębię. Szkoda tracić coś, co można zyskać w tak prosty sposób 🙂 Ja do fasolki zawsze dodaję też pozbawioną skóry, bardzo drobno pokrojoną paprykę.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 15, 2014 @ 7:23 pm

      Jak mam własny domowy przecier to daje 🙂 ale z 60 słoików na zimę już mi nic nie zostało 🙁 a sklepowe mają jakiś posmak którego ja nie akceptuje. Nie smakują mi i koniec 😉 ale oczywiście można dać przeciery 🙂
      ps. dopisałam do listy składników, bo faktycznie sugestia ważna 🙂 dziękuje 🙂

      Reply

    • evelinan
      Marzec 15, 2014 @ 9:01 pm

      Nawet o sklepowym nie pomyślałam. Tak to jest, jak baba każdą wolną chwilę w kuchni siedzi, gotuje i przetwory robi 🙂
      Nie każdemu ten dodatek smakuje, jednak mi bardzo przypasował, dlatego wspomniałam 🙂

      Reply

    • Anonimowy
      Marzec 28, 2014 @ 10:13 pm

      Evelinan ale jakie to nie zdrowe uzywac pomidory z puszki. Poczytaj, to sie dowiesz 😉

      Reply

  2. Anonimowy
    Maj 12, 2014 @ 1:21 pm

    Można samemu zrobić ze świeżych pomidorów sos . Pomidory umyć , pokroić na ćwiartki . Na patelnie rozgrzać trochę oleju lub oliwy i dodać pomidory. Pomidory smażymy aż zrobi się gęsty sos . Przyprawić lekko solą , pieprzem i pół łyżeczki bazylii .

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.