8 komentarzy

  1. Jola
    31 sierpnia, 2018 @ 3:54 pm

    Super pomysł z zamknięciem lata w słoiki! Szkoda, że nie można tego zrobić z pogodą 🙁

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      31 sierpnia, 2018 @ 6:18 pm

      To byłoby zbyt piękne:)

      Reply

  2. mopswkuchni
    31 sierpnia, 2018 @ 4:22 pm

    Ja wczoraj zrobiłam szakszukę pierwszy raz i zakochałam się w niej bez reszty. Super pomysł, aby zrobić sobie ją na zimę do słoików. Zapraszam do dodania przepisu do mojej akcji Warzywa psiankowate 2018! Dziś już ostatni dzień. Pozdrawiam

    Reply

  3. Kasia
    1 września, 2018 @ 12:05 pm

    Wspaniały pomysł!
    Letnie śniadanie zamknięte w słoiku na zimę…
    🙂

    Reply

  4. Wędliny z Dębiny
    4 września, 2018 @ 9:55 am

    Naprawdę fajny przepis 🙂 Nigdy wcześniej nie słyszałem o szakszuce, na pewno spróbuję zrobić 🙂

    Reply

  5. Paula
    8 sierpnia, 2019 @ 8:11 pm

    Zrobiłam, przepyszna!

    Reply

  6. AGATA
    13 sierpnia, 2019 @ 8:39 am

    Można pasteryzować w piekarniku?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      19 sierpnia, 2019 @ 6:33 am

      Zapewne tak, chociaż ja pasteryzuje tradycyjnie, we wodzie.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *