5 komentarzy

  1. Jola
    Sierpień 31, 2018 @ 3:54 pm

    Super pomysł z zamknięciem lata w słoiki! Szkoda, że nie można tego zrobić z pogodą 🙁

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Sierpień 31, 2018 @ 6:18 pm

      To byłoby zbyt piękne:)

      Reply

  2. mopswkuchni
    Sierpień 31, 2018 @ 4:22 pm

    Ja wczoraj zrobiłam szakszukę pierwszy raz i zakochałam się w niej bez reszty. Super pomysł, aby zrobić sobie ją na zimę do słoików. Zapraszam do dodania przepisu do mojej akcji Warzywa psiankowate 2018! Dziś już ostatni dzień. Pozdrawiam

    Reply

  3. Kasia
    Wrzesień 1, 2018 @ 12:05 pm

    Wspaniały pomysł!
    Letnie śniadanie zamknięte w słoiku na zimę…
    🙂

    Reply

  4. Wędliny z Dębiny
    Wrzesień 4, 2018 @ 9:55 am

    Naprawdę fajny przepis 🙂 Nigdy wcześniej nie słyszałem o szakszuce, na pewno spróbuję zrobić 🙂

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *