16 komentarzy

  1. zlogo
    Kwiecień 17, 2018 @ 11:53 am

    fantastyczne, muszę taką zrobić 🙂

    Reply

  2. zlogo
    Marzec 19, 2018 @ 10:33 am

    fantastyczne, muszę taką zrobić 🙂

    Reply

  3. mari klari
    Kwiecień 17, 2018 @ 11:53 am

    witam w jakiej temperaturze pieczemy i czas?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 11:56 am

      Tak jak w poście – pieczemy około pół godziny, aby danie się zarumieniło 🙂
      Temperatura 180 stopni

      Reply

  4. mari klari
    Marzec 20, 2018 @ 7:29 pm

    witam w jakiej temperaturze pieczemy i czas?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 21, 2018 @ 7:45 am

      Tak jak w poście – pieczemy około pół godziny, aby danie się zarumieniło 🙂
      Temperatura 180 stopni

      Reply

  5. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 11:53 am

    Hej mam pytanko kielbase zapiekasz surowa czy ugotowana?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 11:56 am

      Normalna parzona 🙂
      Surową także można przygotować, jednak wtedy wydłużamy czas pieczenia o pół godziny, z czego pierwsze pół pieczemy pod przykryciem.

      Reply

  6. Anna Maciejewska
    Kwiecień 17, 2018 @ 11:53 am

    Świetny pomysł. Zawsze robię w cebuli, ale ten przepis jest bardziej świąteczny. Zrobię na pewno!

    Reply

  7. Anonimowy
    Marzec 21, 2018 @ 7:01 am

    Hej mam pytanko kielbase zapiekasz surowa czy ugotowana?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 21, 2018 @ 7:46 am

      Normalna parzona 🙂
      Surową także można przygotować, jednak wtedy wydłużamy czas pieczenia o pół godziny, z czego pierwsze pół pieczemy pod przykryciem.

      Reply

  8. Anna Maciejewska
    Marzec 21, 2018 @ 7:52 am

    Świetny pomysł. Zawsze robię w cebuli, ale ten przepis jest bardziej świąteczny. Zrobię na pewno!

    Reply

  9. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 11:53 am

    Witam, a ta kiełbasa ma być obrana że skóry?

    Reply

  10. Anonimowy
    Marzec 26, 2018 @ 6:15 pm

    Witam, a ta kiełbasa ma być obrana że skóry?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *