41 komentarzy

  1. Małgorzata Ś
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:54 am

    Tak jak napisałaś- to świetna alternatywa dla Naszych pączków opartych na dużej ilości żołtek 😉 Przepis zapisuję!

    Reply

  2. Małgorzata Ś
    Styczeń 30, 2018 @ 6:41 pm

    Tak jak napisałaś- to świetna alternatywa dla Naszych pączków opartych na dużej ilości żołtek 😉 Przepis zapisuję!

    Reply

  3. Weronika W.
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:54 am

    Chyba będę próbować zrobić ☺

    Reply

  4. Weronika W.
    Styczeń 31, 2018 @ 2:30 pm

    Chyba będę próbować zrobić ☺

    Reply

  5. Angelika
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:54 am

    A drożdże tylko suszone????

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 9:54 am

      Według oryginalnej receptury tak.
      Nic nie szkodzi jednak na przeszkodzie, by podmienić je na świeże.

      Reply

  6. syl wia
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:54 am

    A można drożdże świeże , ile ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

      Pewnie, że można 🙂
      Myślę, że na te 3 szklanki mąki wystarczy 1/3 kostki.

      Reply

    • Unknown
      Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

      Odpowiednik suchych drożdży jako 7 gr -25 gram świeżych 😀

      Reply

  7. Angelika
    Luty 1, 2018 @ 5:32 pm

    A drożdże tylko suszone????

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 2, 2018 @ 9:43 am

      Według oryginalnej receptury tak.
      Nic nie szkodzi jednak na przeszkodzie, by podmienić je na świeże.

      Reply

  8. syl wia
    Luty 1, 2018 @ 7:36 pm

    A można drożdże świeże , ile ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 2, 2018 @ 9:42 am

      Pewnie, że można 🙂
      Myślę, że na te 3 szklanki mąki wystarczy 1/3 kostki.

      Reply

    • Unknown
      Luty 7, 2018 @ 12:46 pm

      Odpowiednik suchych drożdży jako 7 gr -25 gram świeżych 😀

      Reply

  9. Pichceniomania
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:54 am

    Bardzo ciekawie wyglądają, miła odmiana od naszych tradycyjnych 🙂

    Reply

  10. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

    A ile tego oleju? Pączki mają pływać?

    Reply

  11. Pichceniomania
    Luty 2, 2018 @ 6:23 pm

    Bardzo ciekawie wyglądają, miła odmiana od naszych tradycyjnych 🙂

    Reply

  12. Anonimowy
    Luty 2, 2018 @ 7:17 pm

    A ile tego oleju? Pączki mają pływać?

    Reply

  13. Magdalena Foryś
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

    Pączki zrobione, moje miały trochę inny kształt ale myślę, że w smaku były takie jak u Pani 🙂
    Najważniejsze, że wszystkim smakowały 😉

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 11:56 am

      Bardzo się cieszę 🙂
      Dziękuję za komentarz!
      Pozdrawiam ciepło 🙂

      Reply

  14. Magdalena Foryś
    Luty 4, 2018 @ 5:29 am

    Pączki zrobione, moje miały trochę inny kształt ale myślę, że w smaku były takie jak u Pani 🙂
    Najważniejsze, że wszystkim smakowały 😉

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 4, 2018 @ 12:18 pm

      Bardzo się cieszę 🙂
      Dziękuję za komentarz!
      Pozdrawiam ciepło 🙂

      Reply

  15. Kuchcik gotuje
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

    Bardzo smakowicie wyglądają, od dawna przymierzam się do ich wykonania 🙂

    Reply

  16. Kuchcik gotuje
    Luty 5, 2018 @ 10:21 am

    Bardzo smakowicie wyglądają, od dawna przymierzam się do ich wykonania 🙂

    Reply

  17. Urodowa Rozalka
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

    To jest pyszne tanie długi czas wyrastania wynagradza smak

    Reply

  18. Urodowa Rozalka
    Luty 7, 2018 @ 4:51 pm

    To jest pyszne tanie długi czas wyrastania wynagradza smak

    Reply

  19. Majka
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

    Genialne genialne genialne ❤️ Idealne ciasto, z którym świetnie się pracowało i ten boooski smak! 😋 Cieszę się, że wrzuciłaś ten przepis w zeszłym tygodniu.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 11:56 am

      Dziękuję za komentarz Maju ☺ Cieszę się, ze przepis przypadł do gustu ☺

      Reply

  20. Majka
    Luty 8, 2018 @ 2:53 pm

    Genialne genialne genialne ❤️ Idealne ciasto, z którym świetnie się pracowało i ten boooski smak! 😋 Cieszę się, że wrzuciłaś ten przepis w zeszłym tygodniu.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 9, 2018 @ 7:42 am

      Dziękuję za komentarz Maju ☺ Cieszę się, ze przepis przypadł do gustu ☺

      Reply

  21. Publikersi.blogspot.com
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:55 am

    Kurcze, też jeszcze dziś spróbuję je zrobić, przepis i zdjęcia zachęcają 🙂

    Reply

  22. Publikersi.blogspot.com
    Marzec 9, 2018 @ 10:16 am

    Kurcze, też jeszcze dziś spróbuję je zrobić, przepis i zdjęcia zachęcają 🙂

    Reply

  23. Ewelina
    Styczeń 22, 2019 @ 10:29 pm

    A można je upiec czy tylko smażyć?

    Reply

  24. Ewelina
    Styczeń 22, 2019 @ 10:30 pm

    Można upiec czy tylko smażyć?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Styczeń 22, 2019 @ 11:06 pm

      Powinny wyjść także pieczone 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *