16 komentarzy

  1. konesso.pl
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Zawsze przygotowując bigos dodaję do niego pieczarki, ale w znacznie mniejszej ilości, musze spróbować wersji z większą 🙂

    Reply

  2. konesso.pl
    Październik 17, 2017 @ 7:44 am

    Zawsze przygotowując bigos dodaję do niego pieczarki, ale w znacznie mniejszej ilości, musze spróbować wersji z większą 🙂

    Reply

  3. Żaneta
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Mniam, mega apetyczny przepis i jak rozumiem, również całkiem prosty do przyrządzenia :p

    Reply

  4. Żaneta
    Październik 21, 2017 @ 6:46 pm

    Mniam, mega apetyczny przepis i jak rozumiem, również całkiem prosty do przyrządzenia :p

    Reply

  5. Katarzyna Rzepecka
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Tak, jest naprawdę łatwy 🙂
    Pozdrawiam!

    Reply

  6. Katarzyna Rzepecka
    Październik 22, 2017 @ 8:36 am

    Tak, jest naprawdę łatwy 🙂
    Pozdrawiam!

    Reply

  7. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Czy wersja bez kiełbasy ma sens? Czy doda ona tego "czegoś" do smaku?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:01 am

      Kiełbasa daje w smaku sporo, dodatkowo sprawia, ze człowiek czuję sie bardziej syty. Można jednak zastąpić pieczarkami albo np. Mięsem drobiowym itp. – to nie jest wymóg ☺

      Reply

    • Anonimowy
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:01 am

      Dzięki za radę, właśnie zastanawiałam się, czym mogłabym zastąpić kiełbasę, żeby nie było "jałowo", a kiełbasa we wszelkich daniach typu leczo czy inne mnie odpycha. Wypróbuję z drobiem, albo moze z jakąś szynką.

      Reply

  8. Anonimowy
    Październik 29, 2017 @ 4:44 pm

    Czy wersja bez kiełbasy ma sens? Czy doda ona tego "czegoś" do smaku?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 29, 2017 @ 5:26 pm

      Kiełbasa daje w smaku sporo, dodatkowo sprawia, ze człowiek czuję sie bardziej syty. Można jednak zastąpić pieczarkami albo np. Mięsem drobiowym itp. – to nie jest wymóg ☺

      Reply

    • Anonimowy
      Luty 24, 2018 @ 7:38 pm

      Dzięki za radę, właśnie zastanawiałam się, czym mogłabym zastąpić kiełbasę, żeby nie było "jałowo", a kiełbasa we wszelkich daniach typu leczo czy inne mnie odpycha. Wypróbuję z drobiem, albo moze z jakąś szynką.

      Reply

  9. diar
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Taaa ratuje z opresji… Na pewno każdy ma w lodówce kg kiełbasy i kg pieczarek…

    Reply

  10. diar
    Styczeń 28, 2018 @ 10:19 pm

    Taaa ratuje z opresji… Na pewno każdy ma w lodówce kg kiełbasy i kg pieczarek…

    Reply

  11. Jolka
    Październik 2, 2019 @ 1:02 pm

    Czy może być papryka konserwowa i pieczarki z puszki?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 4, 2019 @ 6:38 am

      pieczarki osobiście preferuję tutaj świeże, papryka może być.
      Ale wrto kombinować 🙂 Może akurat będzie smakować.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.