6 komentarzy

  1. Amatorka domowej kuchni
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:11 am

    Tradycyjne ciasto drożdżowe to zdecydowanie “smak dzieciństwa”: ) Twoje wygląda bardzo apetycznie, pięknie wyrosło i nawet na fotkach widać, że jest przyjemnie wilgotne. Kruszonka i duże cząstki owoców świetnie wieńczą dzieło, wiec nie pozostaje mi nic innego jak po latach przekonać się do rabarbaru. O dziwo, przepis nie jest zbyt skomplikowany, choć z drożdżami nigdy nic nie wiadomo 😉 PS: Zazdroszczę Ci tej pięknej scenerii, całkowicie adekwatnej do tak tradycyjnego wypieku, pozdrawiam!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:13 am

      Dziekuje za rzeczowy komentarz 🙂 a rabarbar w ciastach da sie lubic 🙂 Dobrego dnia 🙂

      Reply

  2. Amatorka domowej kuchni
    Maj 6, 2016 @ 2:48 pm

    Tradycyjne ciasto drożdżowe to zdecydowanie „smak dzieciństwa”: ) Twoje wygląda bardzo apetycznie, pięknie wyrosło i nawet na fotkach widać, że jest przyjemnie wilgotne. Kruszonka i duże cząstki owoców świetnie wieńczą dzieło, wiec nie pozostaje mi nic innego jak po latach przekonać się do rabarbaru. O dziwo, przepis nie jest zbyt skomplikowany, choć z drożdżami nigdy nic nie wiadomo 😉 PS: Zazdroszczę Ci tej pięknej scenerii, całkowicie adekwatnej do tak tradycyjnego wypieku, pozdrawiam!

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Maj 7, 2016 @ 7:55 am

      Dziekuje za rzeczowy komentarz 🙂 a rabarbar w ciastach da sie lubic 🙂 Dobrego dnia 🙂

      Reply

  3. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:11 am

    Niestety, jak zawsze robiłam ciasto drożdżowe to wychodziło piękne. Z tego przepisu wyszedł zakalec 🙁

    Reply

  4. Anonimowy
    Luty 17, 2018 @ 3:58 pm

    Niestety, jak zawsze robiłam ciasto drożdżowe to wychodziło piękne. Z tego przepisu wyszedł zakalec 🙁

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *