3 komentarze

  1. klumpa umpa
    30 sierpnia, 2018 @ 5:26 pm

    ha! zaczynam dziś robić ową karkówkę 😉 po jutrze dam znać jak oceniam przepis

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      30 sierpnia, 2018 @ 5:34 pm

      Koniecznie! :*
      Smacznego życzę:)

      Reply

  2. klumpa umpa
    9 września, 2018 @ 4:18 pm

    hmm karkówka wyszła marzenie – obłędnie pyszna, mięciutka i taka – normalnie brak mi słów, została pożarta w 2 dni (pomimo tego że zrobiłam z 2,5 kg bo reszta miała być do chlebka) – super przepis, który będę oczywiście wykorzystywać 🙂 moich 3 mięsożerców zakochało się w tym wydaniu karkówki 🙂

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *