6 komentarzy

  1. http://co-dzis-zgotowac.blog.pl/
    Czerwiec 18, 2015 @ 5:05 pm

    wygląda pysznie muszę koniecznie spróbować, a próbowałaś w dużym naczynku i tak jakby do krojenia? zapraszam do siebie http://co-dzis-zgotowac.blog.pl/

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Czerwiec 18, 2015 @ 5:14 pm

      To danie raczej lepiej jest zrobić w osobnych naczyniach. Jak pisałam jest wilgotne, Zwłaszcza od spodu gdyż owoce puszczają sok, który przecież się nie upiecze 🙂 Może z jakimiś twardymi owocami np. jabłkami w naczyniu żaroodpornym dałoby radę. Można zrobić w gładkich kubkach. One raczej znoszą dobrze wysokie temperatury 🙂

      Reply

  2. lencia.pl
    Czerwiec 18, 2015 @ 6:55 pm

    Jestem na diecie jeszcze 2 tygodnie ale na to chyba w weekend się skuszę 😉

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Czerwiec 18, 2015 @ 7:06 pm

      Zamiast cukru możesz użyć slodzik czy coś podobnego 🙂 tutaj tylko cukier ma zbędne kalorie 🙂

      Reply

    • lencia.pl
      Czerwiec 18, 2015 @ 7:21 pm

      Tak, tylko słodzików mam już dość 🙂 Zrobię z cukrem i tyle 🙂

      Reply

  3. Martyna i Paulina Kwiatkowskie
    Czerwiec 23, 2015 @ 2:51 pm

    Nie jadłyśmy nigdy nic takiego, a musi być przepyszne!

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *