13 komentarzy

  1. Słodkie Abstrakcje
    Kwiecień 22, 2015 @ 8:29 am

    Tanie ale naprawdę efektowne! 🙂 Pięknie wygląda i zapewne smakuje. Bo jak biszkopt może nie smakować ? 🙂

    Reply

  2. Sylwia
    Maj 18, 2015 @ 6:35 pm

    wygląda smakowicie! da się zrobić to bez galaretki? nie przepadam za galaretkami:(:(

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Maj 18, 2015 @ 6:43 pm

      Cała frajda właśnie w galaretce 🙂 można zrobić jogurt z żelatyną, bez galaretek 😉

      Reply

  3. Anonimowy
    Czerwiec 1, 2015 @ 4:35 pm

    Zrobiłam biszkopt i pierwszy raz w życiu mi takie cudo wyszło. A siostra się śmiała że rzucam blaszką o podłogę, dzięki za przepis.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Czerwiec 1, 2015 @ 5:50 pm

      Ja jak pierwszy raz go robiłam to tez wszyscy kpili, a teraz jest to mój najlepszy przepis na biszkopt 🙂

      Reply

  4. Anonimowy
    Sierpień 21, 2015 @ 9:44 am

    Śliczne, pyszne ciasto. Polecam
    Ją osobiście na wierzchu zrobiłam esy floresy z polewy czekoladowe. Nie chwaląc się też miało ciekawy wygląd. Pozdrawiam

    Reply

  5. Wiola dróżdż
    Październik 31, 2016 @ 8:07 am

    Właśnie zaczynam robić zobaczymy czy mi się uda, najbardziej boje się o ta masę ; /

    Reply

  6. Wiola dróżdż
    Październik 31, 2016 @ 8:08 am

    Właśnie odstawiłam galaretki 3 rodzaje aby się ładnie stężyły. Ale najbardziej boję się o mase ; o

    Reply

  7. Anonimowy
    Styczeń 6, 2017 @ 1:11 pm

    Zrobione! Ciasto bardzo dobre?

    Reply

  8. Anonimowy
    Luty 22, 2018 @ 7:17 pm

    jakiej wysokości jest to ciasto?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 23, 2018 @ 4:49 pm

      Chciałabym odpowiedzieć dokładnie, ale nie mam aktualnie tego ciasta w domu, więc powiem, że jest średniej grubości. Ani niskie, ani wysokie. Pozdrawiam!

      Reply

    • Anonimowy
      Luty 23, 2018 @ 6:40 pm

      Dziękuję za odpowiedź. W takim razie czy wg Pani to ciasto nadaje się na imprezę rodzinną (urodziny Babci), czy jest zbyt banalne? 🙂
      Pozdrawiam, Hania

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 24, 2018 @ 12:18 pm

      Pewnie, że się nadaje 🙂 Co prawda, jest to proste ciasto, ale też bardzo smaczne ☺

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.