8 komentarzy

  1. Emilia
    Styczeń 23, 2015 @ 1:13 pm

    W końcu znalazłam coś zjadliwego na tłusty czwartek, z chęcią wypróbuje 🙂

    Reply

  2. wedelka
    Styczeń 23, 2015 @ 3:46 pm

    Apetyczne 🙂

    Reply

  3. gin
    Styczeń 24, 2015 @ 7:06 pm

    Mmm, uwielbiam ajerkoniak, taki krem musi smakować bajecznie 🙂

    Reply

  4. Anna Pastuszka
    Styczeń 25, 2015 @ 2:29 pm

    bardzo lubię takie domowe przepisy na kremy, a nie te kupne, sklepowe kremy, które posiadają w składzie mnóstwo sztucznych składników. Powiedz czy bezy w tym przepisie są konieczne? 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Styczeń 25, 2015 @ 4:00 pm

      Bezy zagęszczają nieco krem. Nadają mu też słodkawy smak. Można spróbować pominąć i dać więcej cukru pudru.

      Reply

  5. Jak pączek w maśle blog
    Styczeń 26, 2015 @ 4:20 pm

    No no babeczka z klasa, taką to ja bym z chęcią do kawki zjadła

    Reply

  6. Eteryczny Świat
    Czerwiec 13, 2016 @ 11:50 am

    ale mi smaka narobiłas:D

    Reply

  7. Anonimowy
    Wrzesień 4, 2016 @ 6:29 pm

    Jutro robie

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *