3 komentarze

  1. As
    1 lipca, 2018 @ 6:28 pm

    Skoro to jest skubaniec to dlaczego ani razu nie ma mowy o skubaniu ciasta na kawałki?
    Dlaczego nie ma trzech części ciasta ?
    Mąkę z masłem łączy się poprzez krojenie to nożem.

    Nie podoba mi sie ten przepis ani opis. Musisz jeszcze nad nim popracować. Powodzenia.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      1 lipca, 2018 @ 7:53 pm

      As, ależ oczywiście, że jest mowa o skubaniu. Przytoczę cytat z przepisu: “Skubiemy na nią jasną część tak, by spód był przykryty, na to kładziemy owoce. Następnie skubiemy brązową część.”

      A jeżeli chodzi o technikę wyrabiania ciasta – każdy ma swoją, jeżeli Tobie nie odpowiada ten sposób, zrób to ciasto po swojemu 🙂

      Pozdrawiam!

      Reply

  2. Asia
    28 listopada, 2020 @ 4:25 pm

    Znam przepis od lat, robię czasem z trzech części, a czasem tylko z dwóch, żeby na wierzchu była sama piana, zamiast owoców. śmiało można dać dżem, ciacho ponadczasowe, zawsze się udaje ☺️
    Pozdrawiam

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *