2 komentarze

  1. As
    Lipiec 1, 2018 @ 6:28 pm

    Skoro to jest skubaniec to dlaczego ani razu nie ma mowy o skubaniu ciasta na kawałki?
    Dlaczego nie ma trzech części ciasta ?
    Mąkę z masłem łączy się poprzez krojenie to nożem.

    Nie podoba mi sie ten przepis ani opis. Musisz jeszcze nad nim popracować. Powodzenia.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 1, 2018 @ 7:53 pm

      As, ależ oczywiście, że jest mowa o skubaniu. Przytoczę cytat z przepisu: “Skubiemy na nią jasną część tak, by spód był przykryty, na to kładziemy owoce. Następnie skubiemy brązową część.”

      A jeżeli chodzi o technikę wyrabiania ciasta – każdy ma swoją, jeżeli Tobie nie odpowiada ten sposób, zrób to ciasto po swojemu 🙂

      Pozdrawiam!

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.