7 komentarzy

  1. Anonimowy
    Listopad 4, 2014 @ 9:35 pm

    Właśnie gotuje słoiki. Mam nadzieję że się przyjmą 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Listopad 5, 2014 @ 8:06 am

      Z pewnością 🙂 robimy je od lat i nigdy nie było problemu 🙂 Daj znać jak smakują 🙂

      Reply

  2. Ela
    Luty 10, 2017 @ 8:54 am

    A będą smakować, jak je zimą podgrzeje?

    Reply

  3. Anonimowy
    Wrzesień 7, 2017 @ 7:57 am

    Jeśli dla dzieci, to sok cytryny lub ocet jabłkowy domowej roboty.

    Reply

  4. Unknown
    Wrzesień 19, 2017 @ 8:38 pm

    Zawsze robiłam buraczki ale w zalewie wczesniej zagotowanej. Czy takie smakują inaczej czy smak jest podobny :)? Pozdrawiam

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *