3 komentarze

  1. Anonimowy
    23 marca, 2014 @ 10:09 pm

    Bardzo ładne gołąbki, przypomniałaś mi o takiej wersji, będę w tygodniu robić 🙂

    Reply

  2. Anonimowy
    23 października, 2014 @ 8:45 pm

    Ale do gołąbków bez zawijania dodaje się ryż. To są zwyczajne mielone z kapustą.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      24 października, 2014 @ 6:56 am

      Tak, masz racje – powinien być ryż wg bardzo tradycyjnego przepisu. Ale gołąbki to nazwa jak najbardziej ogólna, i nie trzeba się trzymać sztywno zasad – inaczej w kuchni wiałoby nudą 🙂 Gołąbków znam kilkanaście rodzajów, i uwierz że nie wszystkie posiadają ryż, ba nie wszystkie nawet posiadają mięso.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *