7 komentarzy

  1. Aleksandra Bilcia
    20 lutego, 2014 @ 7:55 am

    Taki przepis na pierogi widzę po raz pierwszy – ja dodaję jogurt do ciasta i żadnych jajek – będę musiała kiedyś wyprobować 😉 Pozdrawiam pięknie
    Małomiasteczkowa Pani Domu

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      20 lutego, 2014 @ 8:00 am

      to jeszcze zupełnie inny sposób 🙂 ja z koleji nie spotkałam się jogurtem.
      Bez jajek kiedyś też robiłam, ogólnie wydaje mi się, że ciasto było zbyt sprężyste. Ale to już jest kwestia indywidualna 🙂

      Reply

  2. Anna M.
    21 lutego, 2014 @ 11:07 pm

    Z ziemniakami pierwszy raz widzę, chętnie kiedyś wypróbuję 🙂

    Reply

  3. Kulinarnie Niebanalnie
    10 marca, 2014 @ 12:57 pm

    Fajny pomysł. Przetestuję.

    Reply

  4. evelinan
    14 marca, 2014 @ 4:16 pm

    Nigdy nie robiłam ciasta na pierogi z ziemniakami. Za to ja wodę daję ciepłą, no i zawsze leci ok. 2 łyżek oleju. Ciasto się nie rozpada, ładnie klei i daje formować. Kocham odsmażane pierogi- bez porównania lepsze od tych z wody 🙂

    Reply

  5. Ewa K.
    8 lutego, 2015 @ 9:57 pm

    Moja mama zawsze robi ciasto na pierogi z ziemniakami i są pyszne!

    Reply

  6. Anonimowy
    16 maja, 2015 @ 6:49 pm

    Musze absolutnie wyprobowac ciasto z ziemniakami.Jestem b.ciekawa efektu

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *