5 komentarzy

  1. Moniak V
    18 lutego, 2014 @ 12:38 pm

    Wydaje się proste 🙂 Ale z moim kulinarnym 'talentem' pewnie i tak bym coś popsuła :p
    Zapowiada się ciekawie 🙂

    Zapraszam do mnie http://ihavenothingtowearalways.blogspot.com/

    Reply

  2. noclegi Gdynia
    19 lutego, 2014 @ 5:12 pm

    Kluski śląskie to jedno z moich ulubionych dań. Tutaj ładnie opisane jak je dobrze zrobić, więc muszą się udać. Gratulacje.

    Reply

  3. Anonimowy
    28 lutego, 2014 @ 8:00 pm

    "Nie jesteś pewna? " A skąd pewność że tylko kobiety tutaj zaglądają?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *