28 komentarzy

  1. Unknown
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Ile tego słodzika albo cukru??? Bo nie jest podane…

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:00 am

      Najlepiej posłodzić według uznania.
      Nie każdy lubi intensywnie słodkie ciasta, tak jak ja 🙂
      Pozdrawiam ciepło,

      Reply

  2. Unknown
    Październik 16, 2017 @ 3:44 am

    Ile tego słodzika albo cukru??? Bo nie jest podane…

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 16, 2017 @ 7:15 am

      Najlepiej posłodzić według uznania.
      Nie każdy lubi intensywnie słodkie ciasta, tak jak ja 🙂
      Pozdrawiam ciepło,

      Reply

  3. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Bardzo smaczny sernik, jednak trochę się rozpada i ciężko go nałożyć w całości. Być może wina sera, ale i tak wychodzi przesmaczny.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:00 am

      Jeżeli był użyty białe ser sobie mielony, to nie powinno być problemu. Może zbyt krótki czas pieczenia?
      Dziękuję za komentarz i pozdrawiam 🙂

      Reply

  4. Anonimowy
    Październik 30, 2017 @ 12:31 pm

    Bardzo smaczny sernik, jednak trochę się rozpada i ciężko go nałożyć w całości. Być może wina sera, ale i tak wychodzi przesmaczny.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 30, 2017 @ 12:51 pm

      Jeżeli był użyty białe ser sobie mielony, to nie powinno być problemu. Może zbyt krótki czas pieczenia?
      Dziękuję za komentarz i pozdrawiam 🙂

      Reply

  5. Hanna zabłocka
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Jakie mleko? Czy może być roślinne?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

      Ja używam pelnotlustego. Mleko roslinne także nadaje się do pieczenia, więc nie powinno być żadnego problemu ☺ Pozdrawiam ciepło,

      Reply

  6. Hanna zabłocka
    Listopad 16, 2017 @ 8:34 am

    Jakie mleko? Czy może być roślinne?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Listopad 16, 2017 @ 8:48 am

      Ja używam pelnotlustego. Mleko roslinne także nadaje się do pieczenia, więc nie powinno być żadnego problemu ☺ Pozdrawiam ciepło,

      Reply

  7. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:00 pm

    Czy piekarnik nastawiony na termoobieg, czy tylko grzanie góra dół?

    Reply

  8. Anonimowy
    Styczeń 9, 2018 @ 1:58 pm

    Czy piekarnik nastawiony na termoobieg, czy tylko grzanie góra dół?

    Reply

  9. Katarzyna Rzepecka
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Termoobieg:-)

    Reply

  10. Katarzyna Rzepecka
    Styczeń 10, 2018 @ 9:56 am

    Termoobieg:-)

    Reply

  11. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    A mi nie wyszedł 😣 strasznie mokry się zrobił i nie dało ske go nawet pokroić, a robiłam wg przepisu.

    Reply

  12. Anonimowy
    Luty 11, 2018 @ 6:59 am

    A mi nie wyszedł 😣 strasznie mokry się zrobił i nie dało ske go nawet pokroić, a robiłam wg przepisu.

    Reply

  13. Aleksandra
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:59 am

    Czy owoce mogą być mrożone? Czy trzeba je rozmrozić wpierw?

    Reply

  14. Aleksandra
    Marzec 30, 2018 @ 11:31 am

    Czy owoce mogą być mrożone? Czy trzeba je rozmrozić wpierw?

    Reply

  15. Martyna
    Październik 6, 2018 @ 1:00 pm

    Mi tez nie wyszedł. Opadł od razu, nie jest podane w przepisie czy termoobieg czy konwencjonalne pieczenie- musiałam dopiekac, bo nie dość ze opadł to wylewało sie ciasto. Robiłam Wgl przepisu.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 6, 2018 @ 1:38 pm

      Warto czytać komentarze innych, czasem są w nich odpowiedzi. Nie wiem dlaczego po ponad 50 minutach sernik był lejacy. Czy to był napewno sobie zmielony ser? To aż niemożliwe przy tych proporcjach.

      Reply

  16. Ania B
    Listopad 7, 2018 @ 12:07 pm

    Witam
    Czy zamiast owoców moze być mus z mango ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Listopad 7, 2018 @ 1:58 pm

      Nie robiłam nigdy z musem, ale myślę, że kiedy się to położy na wierch to też powinno być pysznie.

      Reply

  17. Ja
    Grudzień 25, 2018 @ 9:14 pm

    Ciasto wyszło puszyste i wilgotne, wszystko zrobione tak jak w przepisie… a po 24 godzinach sernik zaczął pleśnieć od dołu. Był trzymany w chłodnym miejscu, wszystkie składniki były świeże. Co mogło być tego przyczyna?????

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Grudzień 26, 2018 @ 1:20 pm

      Nie mam pojęcia 😱 czy możliwe jest aby były to tylko przebarwienia od blaszki?

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *