20 komentarzy

  1. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:08 am

    Witam:)
    Na 100% mięsko nie jest surowe…niedowiarek ze mnie 😉 …chociaż co do schabu pięciominutowego to muszę przyznać że byłam mile i pysznie zaskoczona 🙂
    Aga

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

      Nie jest surowe. Byłoby różowe w środku a jak widać na fotografii nie jest 🙂 w razie wątpliwości można ukroic plaster i sprawdzić po wyjęciu. Jeżeli by okazalo się, ze mięso potrzebuje jeszcze trochę to można pogotować wodę i jeszcze na pół godzinki włożyć schab. Ale nie powinno być absolutnie żadnego problemu…

      Reply

  2. Anonimowy
    Wrzesień 8, 2016 @ 6:49 pm

    Witam:)
    Na 100% mięsko nie jest surowe…niedowiarek ze mnie 😉 …chociaż co do schabu pięciominutowego to muszę przyznać że byłam mile i pysznie zaskoczona 🙂
    Aga

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Wrzesień 8, 2016 @ 8:22 pm

      Nie jest surowe. Byłoby różowe w środku a jak widać na fotografii nie jest 🙂 w razie wątpliwości można ukroic plaster i sprawdzić po wyjęciu. Jeżeli by okazalo się, ze mięso potrzebuje jeszcze trochę to można pogotować wodę i jeszcze na pół godzinki włożyć schab. Ale nie powinno być absolutnie żadnego problemu…

      Reply

  3. MartaJ
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

    No i spróbuje, ostatnio nie jadam prawie wcale wędlin. Na takie po 35 zł za kg mnie nie stać a te tańsze to o pomstę do nieba wołają! Sama woda i dziwny smak, szkoda gadać. Lubię boczek pieczony, schab zawsze wychodził mi za ruchy i bez smaku. Wygląda na to, że Tym razem będzie pysznie. W każdym razie podzielę się opinią. ☺

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

      Ten schab jest wilgotny 🙂 Życzę smacznego i czekam na opinię w takim razie 🙂 Pozdrawiam!

      Reply

  4. MartaJ
    Wrzesień 13, 2016 @ 5:37 am

    No i spróbuje, ostatnio nie jadam prawie wcale wędlin. Na takie po 35 zł za kg mnie nie stać a te tańsze to o pomstę do nieba wołają! Sama woda i dziwny smak, szkoda gadać. Lubię boczek pieczony, schab zawsze wychodził mi za ruchy i bez smaku. Wygląda na to, że Tym razem będzie pysznie. W każdym razie podzielę się opinią. ☺

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Wrzesień 13, 2016 @ 7:34 am

      Ten schab jest wilgotny 🙂 Życzę smacznego i czekam na opinię w takim razie 🙂 Pozdrawiam!

      Reply

  5. Zuza
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:08 am

    Parzony jest najlepszy!

    Reply

  6. Zuza
    Wrzesień 13, 2016 @ 12:57 pm

    Parzony jest najlepszy!

    Reply

  7. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

    robie 🙂 zobaczymy jak wyjdzie. Napisze napewno.

    Reply

  8. Anonimowy
    Październik 7, 2016 @ 5:32 pm

    robie 🙂 zobaczymy jak wyjdzie. Napisze napewno.

    Reply

  9. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

    Czy schab karkowy można zrobić w taki sam sposób?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

      Tak. Jeżeli jest dość tłusty to sznurujemy to grubymi nićmi kuchennymi by nie rozpadal się po wyjęciu.

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

      Tak. Jeżeli jest dość tłusty to sznurujemy to grubymi nićmi kuchennymi by nie rozpadal się po wyjęciu.

      Reply

  10. Anonimowy
    Październik 14, 2016 @ 12:13 pm

    Czy schab karkowy można zrobić w taki sam sposób?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 15, 2016 @ 11:38 am

      Tak. Jeżeli jest dość tłusty to sznurujemy to grubymi nićmi kuchennymi by nie rozpadal się po wyjęciu.

      Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Październik 15, 2016 @ 11:39 am

      Tak. Jeżeli jest dość tłusty to sznurujemy to grubymi nićmi kuchennymi by nie rozpadal się po wyjęciu.

      Reply

  11. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:09 am

    Schab robiłam ,jest pyszny .ale raczej trzeba wybierać taki cieńszy

    Reply

  12. Anonimowy
    Marzec 29, 2018 @ 8:54 am

    Schab robiłam ,jest pyszny .ale raczej trzeba wybierać taki cieńszy

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *