18 komentarzy

  1. Agnieszka G
    17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

    do kremu polecam dodać też ajerkoniak-pysznie i z % 😉

    Reply

  2. Agnieszka G
    30 marca, 2016 @ 7:18 pm

    do kremu polecam dodać też ajerkoniak-pysznie i z % 😉

    Reply

  3. Marzena Szkodzińska
    17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

    Jeżeli kokosowe smaki to biorę w ciemno 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

      Marzenko, toc to same kokosy w kremie 🙂 dobrego dnia 🙂

      Reply

    • Anonimowy
      17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

      Dużo pracy jest z tym ciastem, zwłaszcza przy wyrabianiu kremu. Na początku wydawało się za słodkie, mnie trochę od tej słodyczy zemdliło, ale jak całą noc postało w lodówce to było takie orzeźwiające i herbatniki przegryzły tą słodycz 😉

      Reply

  4. Marzena Szkodzińska
    31 marca, 2016 @ 7:37 am

    Jeżeli kokosowe smaki to biorę w ciemno 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      31 marca, 2016 @ 10:47 am

      Marzenko, toc to same kokosy w kremie 🙂 dobrego dnia 🙂

      Reply

    • Anonimowy
      3 czerwca, 2016 @ 9:38 am

      Dużo pracy jest z tym ciastem, zwłaszcza przy wyrabianiu kremu. Na początku wydawało się za słodkie, mnie trochę od tej słodyczy zemdliło, ale jak całą noc postało w lodówce to było takie orzeźwiające i herbatniki przegryzły tą słodycz 😉

      Reply

  5. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

    W rondlu to wodĘ z cukrem cz mleko ? Ja laik jestem więc pytam 😉

    Reply

  6. Anonimowy
    29 listopada, 2016 @ 6:14 am

    W rondlu to wodĘ z cukrem cz mleko ? Ja laik jestem więc pytam 😉

    Reply

  7. Anonimowy
    17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

    Czy mogłabyś podać wymiary blaszki na tę ilość składników?

    Reply

  8. Anonimowy
    14 lutego, 2017 @ 7:25 am

    Czy mogłabyś podać wymiary blaszki na tę ilość składników?

    Reply

  9. Unknown
    17 kwietnia, 2018 @ 10:12 am

    Zrobiłam właśnie, ale ledwo na dwie warstwy mi wystarczyło…a mała mam blaszkę, mie wiem co poszło nie tak. zrobię na wierzch bitą śmietaną.

    Reply

  10. Unknown
    2 lutego, 2018 @ 5:07 pm

    Zrobiłam właśnie, ale ledwo na dwie warstwy mi wystarczyło…a mała mam blaszkę, mie wiem co poszło nie tak. zrobię na wierzch bitą śmietaną.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *