10 komentarzy

  1. Anonimowy
    Lipiec 4, 2015 @ 1:33 pm

    Witam serdecznie!
    Bardzo zainteresował mnie ten przepis i mam małe pytanko 🙂
    Czy można w tym przepisie użyć np sera plesniowego?
    Pozdrawiam

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 6, 2015 @ 2:36 pm

      Przepraszam ze dopiero teraz, komentarz trafił do spamu 🙂 Myślę, że powinno się udać 🙂

      Reply

  2. Martyna i Paulina Kwiatkowskie
    Lipiec 5, 2015 @ 5:55 pm

    Coś innego na pewno. Smacznie wygląda, więc możliwe, że wypróbujemy.

    Reply

  3. Magda C.
    Lipiec 6, 2015 @ 2:01 pm

    Chętnie bym zjadła 🙂

    Reply

  4. Sylwia
    Lipiec 6, 2015 @ 5:36 pm

    Zrobiłam, musze napisać ze pyszne 🙂 Dałam tylko mozzarellę, bo to mój ulubiony ser do takich wypieków.

    Reply

  5. Anonimowy
    Lipiec 9, 2015 @ 12:48 pm

    Ile masła dodajemy do serów? Całą kostkę czy tylko jakąś część?!

    Reply

  6. HALINA OCHECKA
    Grudzień 27, 2016 @ 6:29 pm

    Super przepis <3 ja robiłam z samymi pieczarkami i pasztetem – jest pyszne 😉 polecam .Pozdrawiam Kasiu 😉

    Reply

  7. HALINA OCHECKA
    Grudzień 27, 2016 @ 6:30 pm

    Super przepis <3 zrobilam z pieczarkami i pasztetem – jest pyszne 🙂 Pozdrawiam Kasiu 🙂

    Reply

  8. GalArtMag
    Marzec 23, 2018 @ 6:54 pm

    Zrobiłam,ale musiałam dokonać pewnych zmian i powiem, że chlebki wyszły pyszne. Zamiast wody gazowanej użyłam zwykłej, zamiast śmietany – jogurt grecki, masło zastąpiłam olejem rzepakowym, dodałam kurkumę, pieprz. Całkowicie zrezygnowałam z soli i octu. Polecam 😀

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *