3 komentarze

  1. iza
    3 września, 2019 @ 1:05 pm

    bardzo lubię ;)))

    Reply

  2. Turczynka
    20 lipca, 2020 @ 4:29 pm

    Prawdziwy lahamcun robi się z dodatkiem pasty paprykowej i kuminu, cukinia to jakiś dziwny wymysł. Niestety ale Turcy modyfikują swoją kuchnię “pod podniebienia” Europejczyków. Nalepsze tureckie jedzenie (prawdziwe) można znaleźć w niepozornych małych knajpkach o których wcale głośno nie jest. Jeśli chce się Pani zabierać za turecką kuchnię to polecam kanały rodowitych Turczynek na youtube a nie spolszczone przepisy które nadają się szczerze mówiąc do niczego.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      19 sierpnia, 2020 @ 6:20 pm

      Zamarynowany z pewnością będzie jeszcze smaczniejszy:)

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *