5 komentarzy

  1. et.
    19 września, 2018 @ 3:29 pm

    Super szybki, super pyszny i super efektowny serniczek! Nie spodziewałam się, że będzie taki smaczny i zwarty, chciałam po prostu zutylizować trochę dyni ale na stałe wchodzi do naszego domowego menu:) Radzę tylko porządnie odsączyć pure z dyni i kupić mało wodnisty twaróg, wtedy sernik będzie najlepszy. Bardzo polecam i gratuluję udanego bloga:)

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      19 września, 2018 @ 5:22 pm

      Dziękuję za komentarz! Cieszę się, że sernik smakował:) Uściski ?

      Reply

  2. Elżbieta
    23 sierpnia, 2019 @ 2:28 am

    Czy twaróg własnego wyrobu też będzie dobry do tego sernika?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      23 sierpnia, 2019 @ 6:41 am

      To najlepsza opcja. Dobrze zmielony będzie idealny -)

      Reply

  3. ew
    9 listopada, 2019 @ 2:37 pm

    Jaka temperatura pieczenia?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *