9 komentarzy

  1. posmakujto!
    Lipiec 2, 2018 @ 12:30 pm

    Ależ smakowitości!

    Reply

  2. Izabela
    Lipiec 2, 2018 @ 2:17 pm

    Uuuuuu wyglada super, wieczorkiem zrobie z czeresniami

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 2, 2018 @ 2:47 pm

      Izo ❤
      Koniecznie podziel się opinią, pozdrowienia!

      Reply

  3. Dora
    Lipiec 7, 2018 @ 12:40 pm

    Nie dodaje się żadnego tłuszczu?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 7, 2018 @ 1:25 pm

      Tylko do posmarowania formy, 😊

      Reply

  4. Gosia
    Lipiec 10, 2018 @ 3:09 pm

    Jakiej wielkości jest ta forma?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 10, 2018 @ 4:06 pm

      30 cm. Może być także ciut mniejsza, np 27, czy po prostu tortownica.
      Pozdrawiam,

      Reply

  5. Gosia
    Lipiec 11, 2018 @ 11:29 am

    Wyszło rewelacyjne,już zostało zaliczone na śniadanie 🙂 ! Troche byłam przerażona jak się piekło,bo bardzo urosło i myślałam,że wyjdzie z formy 🙂 ,ale się udało.Mam jeszcze pytanie,czy zastępowałaś czymś kiedyś cukier np.miodem ,ksylitolem? Pozdrawiam Gosia 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 11, 2018 @ 12:54 pm

      Gosiu, nie zastepowalam, ale spokojnie możesz to zrobić 😊 Clafoutis z pewnością się uda. Jeżeli chodzi o wyrastanie podczas pieczenia, to zazwyczaj tak się dzieje, a potem zawsze opada do swojej grubości.
      Uściski 🤗

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *