10 komentarzy

  1. posmakujto!
    2 lipca, 2018 @ 12:30 pm

    Ależ smakowitości!

    Reply

  2. Izabela
    2 lipca, 2018 @ 2:17 pm

    Uuuuuu wyglada super, wieczorkiem zrobie z czeresniami

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      2 lipca, 2018 @ 2:47 pm

      Izo ❤
      Koniecznie podziel się opinią, pozdrowienia!

      Reply

  3. Dora
    7 lipca, 2018 @ 12:40 pm

    Nie dodaje się żadnego tłuszczu?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      7 lipca, 2018 @ 1:25 pm

      Tylko do posmarowania formy, ?

      Reply

  4. Gosia
    10 lipca, 2018 @ 3:09 pm

    Jakiej wielkości jest ta forma?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      10 lipca, 2018 @ 4:06 pm

      30 cm. Może być także ciut mniejsza, np 27, czy po prostu tortownica.
      Pozdrawiam,

      Reply

  5. Gosia
    11 lipca, 2018 @ 11:29 am

    Wyszło rewelacyjne,już zostało zaliczone na śniadanie 🙂 ! Troche byłam przerażona jak się piekło,bo bardzo urosło i myślałam,że wyjdzie z formy 🙂 ,ale się udało.Mam jeszcze pytanie,czy zastępowałaś czymś kiedyś cukier np.miodem ,ksylitolem? Pozdrawiam Gosia 🙂

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      11 lipca, 2018 @ 12:54 pm

      Gosiu, nie zastepowalam, ale spokojnie możesz to zrobić ? Clafoutis z pewnością się uda. Jeżeli chodzi o wyrastanie podczas pieczenia, to zazwyczaj tak się dzieje, a potem zawsze opada do swojej grubości.
      Uściski ?

      Reply

  6. Ela
    18 czerwca, 2020 @ 10:30 am

    Upiekłam ale czuję się rozczarowana. Przy tylu zachwytach czuję dyskomfort, że ze mną coś nie tak.
    Tak słabego ciasta dawno nie jadłam. Szkoda mi mojego, straconego czasu na drylowanie czereśni

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *