46 komentarzy

  1. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:05 pm

    Czy naczynie żaroodporne może być?

    Reply

  2. Anonimowy
    Marzec 6, 2017 @ 1:04 pm

    Czy naczynie żaroodporne może być?

    Reply

  3. ZaplanowaniPL
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:05 pm

    wygląda na smaczne i nie jest bardzo skomplikowane, pewnie w sobotę wypróbuję 😉

    Reply

  4. Gabriela Grębska
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Bardzo smacznie! Chętnie bym spróbowała takiego dania 🙂

    Reply

  5. Anna Lena
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Coś pysznego:)

    Reply

  6. bookiecik
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Wygląda zachwycająco – nie tylko apetycznie, ale i zdrowo. Jadłabym! No to już wiem co jutro na obiad.

    Reply

  7. ZaplanowaniPL
    Marzec 7, 2017 @ 8:34 am

    wygląda na smaczne i nie jest bardzo skomplikowane, pewnie w sobotę wypróbuję 😉

    Reply

  8. Gabriela Grębska
    Marzec 7, 2017 @ 8:34 am

    Bardzo smacznie! Chętnie bym spróbowała takiego dania 🙂

    Reply

  9. Anna Lena
    Marzec 7, 2017 @ 8:54 am

    Coś pysznego:)

    Reply

  10. bookiecik
    Marzec 7, 2017 @ 10:12 am

    Wygląda zachwycająco – nie tylko apetycznie, ale i zdrowo. Jadłabym! No to już wiem co jutro na obiad.

    Reply

  11. Aga
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Mięsa nie trzeba wcześniej obsmazac? Upiecze się dobrze?

    Reply

  12. Aga
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Mięsa nie trzeba wcześniej obsmazac? Upiecze się dobrze?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

      Nie. Wkładamy na ryż surowe mięso. Gdyby było inaczej, z pewnością taką informacje bym napisała 🙂

      Reply

  13. Aga
    Marzec 12, 2017 @ 12:33 pm

    Mięsa nie trzeba wcześniej obsmazac? Upiecze się dobrze?

    Reply

  14. Aga
    Marzec 12, 2017 @ 12:34 pm

    Mięsa nie trzeba wcześniej obsmazac? Upiecze się dobrze?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Marzec 12, 2017 @ 4:53 pm

      Nie. Wkładamy na ryż surowe mięso. Gdyby było inaczej, z pewnością taką informacje bym napisała 🙂

      Reply

  15. Marzena Terka
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:05 pm

    Pyszotka. Będziemy robić. Pozdrawiam 🙂

    Reply

  16. Marzena Terka
    Marzec 12, 2017 @ 8:40 pm

    Pyszotka. Będziemy robić. Pozdrawiam 🙂

    Reply

  17. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 9:58 am

    Czy pieczemy pod przykryciem?

    Reply

  18. Anonimowy
    Marzec 20, 2017 @ 9:38 pm

    Czy pieczemy pod przykryciem?

    Reply

  19. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:05 pm

    Mam pytanie. Czy warzywa wsypujemy do naczynia zamrożone czy trzeba je wcześniej rozmrozić?

    Reply

  20. Anonimowy
    Marzec 28, 2017 @ 7:45 am

    Mam pytanie. Czy warzywa wsypujemy do naczynia zamrożone czy trzeba je wcześniej rozmrozić?

    Reply

  21. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 12:05 pm

    Świetny przepis.
    Jedna miałem problem z ryżem, ponieważ użyłem zbyt małego naczynia i ryż po czasie pieczenia z przepisu był jeszcze bardzo twardy. Warto więc rozsypać go na większej powiewierzchni.
    Nie mniej jednak rewelacja 😊

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 12:07 pm

      Cieszę się, że przypadł do gustu 🙂
      Faktycznie, moje zaczynie jest dość duże, porównywalne do blaszki z piekarnika.

      Pozdrawiam!

      Reply

  22. Anonimowy
    Kwiecień 21, 2017 @ 1:52 pm

    Świetny przepis.
    Jedna miałem problem z ryżem, ponieważ użyłem zbyt małego naczynia i ryż po czasie pieczenia z przepisu był jeszcze bardzo twardy. Warto więc rozsypać go na większej powiewierzchni.
    Nie mniej jednak rewelacja 😊

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 21, 2017 @ 10:42 pm

      Cieszę się, że przypadł do gustu 🙂
      Faktycznie, moje zaczynie jest dość duże, porównywalne do blaszki z piekarnika.

      Pozdrawiam!

      Reply

  23. Anonimowy
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

    Na którym poziomie piekarnika?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

      Srodkowy 🙂
      Zawsze wsuwam blaszki na środek, jeżeli jest inaczej to piszę, pozdrawiam! 🙂

      Reply

  24. Anonimowy
    Czerwiec 15, 2017 @ 12:21 pm

    Na którym poziomie piekarnika?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Czerwiec 15, 2017 @ 10:02 pm

      Srodkowy 🙂
      Zawsze wsuwam blaszki na środek, jeżeli jest inaczej to piszę, pozdrawiam! 🙂

      Reply

  25. Karina Nieznana
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

    Mi niestety nie upiekł się kurczak, w środku był trochę surowy. Następnego dnia powtórzyłam przepis, z tym że kurczaka zrobiłam osobno na blasze. Wyszło super. Pokochałam taki pieczony ryż, mniam!

    Reply

  26. Karina Nieznana
    Sierpień 26, 2017 @ 10:10 am

    Mi niestety nie upiekł się kurczak, w środku był trochę surowy. Następnego dnia powtórzyłam przepis, z tym że kurczaka zrobiłam osobno na blasze. Wyszło super. Pokochałam taki pieczony ryż, mniam!

    Reply

  27. Unknown
    Kwiecień 17, 2018 @ 10:06 am

    Wszystko super. Ale to jest porcja dla 3 osób 🙂 Dla 6 robiłam ostatnio x2, tak wszystkim smakowało 🙂 A kurczaka zdecydowanie należy wcześniej podsmażyć około 15 minut wtedy wychodzi zdecydowanie smaczniejszy 🙂

    Reply

  28. Unknown
    Listopad 3, 2017 @ 4:48 pm

    Wszystko super. Ale to jest porcja dla 3 osób 🙂 Dla 6 robiłam ostatnio x2, tak wszystkim smakowało 🙂 A kurczaka zdecydowanie należy wcześniej podsmażyć około 15 minut wtedy wychodzi zdecydowanie smaczniejszy 🙂

    Reply

  29. Edyta
    Wrzesień 15, 2018 @ 2:26 pm

    A warzywa musza byc mrozone czy moga byc swieze?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Wrzesień 15, 2018 @ 3:52 pm

      Mogą być świeże. Mrożonka jest po prostu blyskawicznym wyborem 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *