24 komentarze

  1. Anonimowy
    Luty 6, 2015 @ 3:37 pm

    Hurrah, that's what I was looking for, what a stuff!
    existing here at this weblog, thanks admin of this site.

    my web site – trademarks register

    Reply

  2. Anonimowy
    Luty 7, 2015 @ 11:31 am

    My brother recommended Ι miցht like thіs website.
    Hе was tоtally right. This post actuɑlly made my day.
    You can not imagine just hoԝ much time I had spent for this info!
    Thanks!

    My weblog Aquarium water pump

    Reply

  3. Anonimowy
    Luty 7, 2015 @ 11:53 am

    My relatives always say that I am killing my time here at web,
    however I know I am getting experience all the time by reading
    thes fastidious articles.

    Feel free to surf to my weblog: ALRAQEEM

    Reply

  4. Kasia - Pączek w kuchni
    Luty 8, 2015 @ 9:33 pm

    Z okazji jutrzejszego Międzynarodowego Dnia Pizzy zapraszam serdecznie na Fit Pizzę, czyli dietetyczną pizzę na pełnoziarnistym spodzie!:-)

    http://www.paczekwkuchni.blogspot.com

    Pozdrawiam!:).

    Reply

  5. Anonimowy
    Luty 16, 2015 @ 4:00 pm

    Czy wykorzystana była cała paczka przyprawy do gyrosa? Nie jest to zbyt dużo ? 😉

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Luty 16, 2015 @ 5:31 pm

      Wykorzystałam całą paczkę, jednak radzę po prostu próbować mięso i ryż by nie przedobrzyć. Wybór tej samej przyprawy z innej firmy i efekt może być niezbyt pożądany 🙂 choć przyprawa której użyłam była dość ostra.

      Reply

  6. Anonimowy
    Luty 19, 2015 @ 3:31 pm

    czy zamiast majonezu moge dodać sos czosnkowy zrobiony na jogurcie naturalnym? poniewaz nie moge jesc majonezu;/
    dziekuje za pomoc

    Reply

  7. Anonimowy
    Luty 22, 2015 @ 11:33 am

    wygląda bardzo apetycznie.

    Reply

  8. Anonimowy
    Marzec 2, 2015 @ 7:13 pm

    Dziś zrobiłam na obiad. Palce lizać 😉

    Reply

  9. Anonimowy
    Marzec 13, 2015 @ 7:03 pm

    Zapiekanka smaczna i zwykla. Dla soft podniebien, czego wiecej spodziewac sie po gyrosie..

    Reply

  10. Anonimowy
    Kwiecień 19, 2015 @ 12:56 pm

    co mogę użyć zamiast ogórków ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 19, 2015 @ 2:44 pm

      Inne warzywo które jest w zalewie octowej lub np. Pieczarki. chociaż ogórki pasują najlepiej 🙂

      Reply

  11. Anonimowy
    Czerwiec 10, 2015 @ 11:52 am

    Witam. Czy naczynie należy zamknąć czy piec w otwartym?

    Reply

  12. Anonimowy
    Styczeń 9, 2016 @ 3:55 pm

    Dziś zrobiłam na obiad 🙂 Pyszna

    Reply

  13. Anonimowy
    Styczeń 26, 2016 @ 3:29 pm

    A pieczarki mozna tez dodac

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Styczeń 26, 2016 @ 4:06 pm

      Można, oczywiście 🙂 Wcześniej jednak najlepiej je podsmażyć. Pozdrawiam.

      Reply

    • Anonimowy
      Styczeń 26, 2016 @ 6:14 pm

      Super zrobilam pycha 🙂 dzieki za pomysl

      Reply

  14. czarrna od kuchni
    Luty 26, 2016 @ 8:01 pm

    Proste, a ile smaku w środku. Super przepis na obiad 🙂

    Reply

  15. Anonimowy
    Kwiecień 5, 2016 @ 5:26 pm

    Witam.Jakie ciasto trzeba użyć do zapiekanki?

    Reply

  16. Anonimowy
    Kwiecień 5, 2016 @ 10:54 pm

    Jakie ciasto się robi???

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *