5 komentarzy

  1. Malwinka
    Styczeń 24, 2015 @ 3:15 pm

    Lubię kurczaka i czosnek, to idealny sposób na mięcho dla mnie 🙂

    Reply

  2. An etka
    Styczeń 24, 2015 @ 8:08 pm

    Rozumiem, że naczynia podczas pieczenia kurczaka nie przykrywać.., tak ?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Styczeń 24, 2015 @ 8:14 pm

      Ja nie przykrywałam. Można przykryć na pierwszą połowę, druga połowę czasu piec bez przykrycia.

      Reply

  3. An etka
    Styczeń 24, 2015 @ 8:30 pm

    Dziękuję 🙂 ! Kurczak pieczony jest na mojej liście ulubionych od zawsze i tak już zostanie :).

    Reply

  4. Anonimowy
    Styczeń 26, 2015 @ 9:08 am

    Smakowicie wygląda.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.