3 komentarze

  1. Mila
    Kwiecień 5, 2014 @ 3:52 pm

    Wszystko zależy chyba od jajka i też od tego czym były karmione kury. My mamy nasze własne kury, karmione naturalnie i takie jajko po 3 tyg. jeżeli chodzi o białko to na zachowuje się jak to tygodniowe u siebie, z takim rozlanym jeszcze się nie spotkałam.

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 5, 2014 @ 4:47 pm

      Trochę racji w tym jest, jajka typowo wiejskie dłużej zachowują swieżość niż sklepowe z ferm. 🙂

      Reply

  2. Anonimowy
    Czerwiec 25, 2014 @ 7:06 pm

    Excellent goods from you, man. I've keep in mind your stuff prior
    to and you are just extremely great. I really like what you have obtained
    right here, really like what you are saying and the way in
    which in which you are saying it. You make it entertaining
    and you still care for to stay it smart. I cant
    wait to learn far more from you. That is actually a wonderful website.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.